Ακούστε μας Live





Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η εικόνα που θα επιλέξετε δείχνει την ψυχολογία σας με τους άλλους ανθρώπους




Κάνε το test και μάθε λίγα πράγματα για τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους.
Μάντεψε ποιοι από τους παρακάτω ΔΕΝ είναι οικογένεια και δες τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου.

*
*
*
*
*
*
*

Αν η απάντηση είναι η Οικογένεια #1
f1
τότε μάλλον δεν είσαι προσανατολισμένος ως προς την οικογένεια τουλάχιστον όχι με την παραδοσιακή έννοια της λέξης. Αντιμετωπίζεις τους φίλους σου σαν πραγματική οικογένεια και βοηθώντας τους γίνεσαι ευτυχισμένος. Προσπαθείς συνεχώς να φέρνεις κάτι καλό στη ζωή των άλλων. Ίσως η πατρική φιγούρα να μην ήταν πολύ έντονη καθώς μεγάλωνες και γι’αυτό το λόγο βάζεις τα δυνατά σου ώστε να βρίσκεσαι πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που σε χρειάζονται, όπως έκανε και η μαμά σου.
Ίσως η οικογένεια #1 να μην είναι η πιο ευτυχισμένη οικογένεια αλλά παραμένει οικογένεια. Η μητέρα νοιάζεται πολύ για το παιδί της και του κρατά σφιχτά το χέρι του και το προστατεύει από τον αδιάφορο πατέρα. Δεν θέλεις και άλλοι να μεγαλώσουν όπως εσύ και για αυτό επέλεξες την οικογένεια #1 σαν ψεύτικη οικογένεια.


Αν επέλεξες την οικογένεια #2
f2
τότε είσαι σίγουρα ένας άνθρωπος προσανατολισμένος στην οικογένεια- τίποτα δεν είναι περισσότερο σημαντικό για εσένα όσο η οικογένειά σου. Πιστεύεις στις σταθερές και με διάρκεια ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και στη δέσμευση. Βάζεις πρώτες τις ανάγκες της οικογένειάς σου και κάποιες φορές αγνοείς τις δικές σου αν αυτό κάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα χαρούμενα.
Προφανώς παρατήρησες ότι τα άτομα στη φωτογραφία δεν φαίνονται σαν πραγματική οικογένεια. Οι ενήλικοι δεν δίνουν πολλή προσοχή στο παιδί και το παιδί δεν προσπαθεί να κρατήσει το χέρι τους- θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και κάποιοι άγνωστοι στο δρόμο που περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλον. Μιας και είσαι ένας family man μπόρεσες εύκολα να αναγνωρίσεις την ψεύτικη οικογένεια.

Αν επέλεξες την οικογένεια #3
f3

προφανώς έρχεσαι από μια οικογένεια λιγάκι προβληματική. Λόγω της τραυματικής σου παιδικής ηλικίας δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς τους ανθρώπους. Είσαι ανήσυχος και το να συναναστραφείς με άλλους ανθρώπους ίσως αποτελεί μια πρόκληση για εσένα. Ανησυχείς πολύ για το μέλλον και για αυτό έχεις μια τάση να μεγεθύνεις τα πράγματα.
Τα άτομα στη φωτογραφία φαίνονται μια αγαπημένη και ευτυχισμένη οικογένεια- και είναι πραγματική οικογένεια. Οι γονείς είναι σχεδόν αγκαλιασμένοι καθώς περπατούν και ο πατέρας κρατά το χέρι του παιδιού του. Μεγαλώνοντας σε μια δυσλειτουργική οικογένεια δημιούργησες έναν περίεργο τρόπο σκέψης και σε κάνει καχύποπτο απέναντι στις υγιείς σχέσεις. Δεν πιστεύεις ότι μια οικογένεια σαν και αυτή μπορεί να είναι αληθινή και γι’ αυτό το λόγο επέλεξες αυτή την οικογένεια ως ψεύτικη.












ΠΗΓΗ: popup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου