Ακούστε μας Live





Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τεστ προσωπικότητας: Δείτε τον χαρακτήρα σας με βάση το ζώο που βλέπετε




Οι ψυχολόγοι λένε ότι πρώτες εμπειρίες συχνά προγραμματίζουν τον εγκέφαλο και αυτές αποφασίζουν πώς μπορεί ο καθένας να βλέπει τους ανθρώπους και τον κόσμο. Ασυναίσθητα, τείνουμε να φιλτράρουμε τις εικόνες που βλέπουμε ανάλογα με τις πεποιθήσεις μας.
Υπάρχουν διάφορα τεστ προσωπικότητας προκειμένου να ξεδιπλώσουν τις διάφορες πτυχές του ανθρώπου. Αυτή η εικόνα μπορεί να αποκαλύψει ποιος ή ποια είστε, ανάλογα με το ποιο ζώο βλέπετε πρώτο. Κοιτάξτε τη φωτογραφία με προσοχή και στη συνέχεια ανακαλύψτε τι λέει η επιλογή σας για τον ίδιο σας τον εαυτό.


Αετός
Ένα πλάσμα που πετάει ψηλά με αρχοντιά. Ο αετός είναι απότομος, αλλά κομψός. Εάν δείτε πρώτα τον αετό, αυτό σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος συγκεντρωμένος και ακριβής, που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δεν έχετε χρόνο για δράματα και άλλα μικρά πράγματα σε αυτή τη ζωή. Είστε γενναίοι και καθόλου φοβισμένοι να πετάξετε προς το άγνωστο.


Πεταλούδα
Η πεταλούδα αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα της ζωής. Το ζώο, γνωστό για την ομορφιά του, έχει ζήσει το σκοτάδι μέσα στο κουκούλι, οπότε γνωρίζει και αυτή την πλευρά. Είστε γοητευτικοί εξωτερικά, ενώ παράλληλα κουβαλάτε ένα αήττητο πνεύμα εσωτερικά.


Σκύλος
Είναι γνωστό: Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Σοβαρός, πιστός, στοργικός. Το ζώο αυτό προσφέρει χαρά σε δύσκολες στιγμές. Εάν είδατε πρώτα τον σκύλο, τότε είστε μια σοφή ψυχή που ξέρει τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. Δεσμεύεστε ολόψυχα στους ανθρώπους, ξέρετε πως να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε.


Αλογάκι της Παναγίας
Ακρίβεια και υπομονή, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά αποτελούν πλεονεκτήματα. Το αλογάκι της Παναγίας διαθέτει και τα δύο. Μπορεί να παραμείνει με τις ώρες ακίνητο και να επιτεθεί την κατάλληλη στιγμή. Εάν είδατε αυτό το έντομο πρώτα, τότε σας διακρίνει η αποφασιστικότητα. Οι υπόλοιποι μπορεί να σας υποτιμούν για το χαμηλό προφίλ σας, αλλά όταν έρθει η ώρα ξέρετε πως να βγείτε νικητής.


Καβούρι
Τα καβούρια είναι συναρπαστικά με περίπλοκη προσωπικότητα. Έχουν σκληρό κέλυφος και μπορούν να καμουφλαριστούν, διότι η ζωή τους δεν είναι εύκολη. Το πιθανότερο είναι ότι είστε ένας έξυπνος και σοφός άνθρωπος. Ποντάρετε στην σκληρή σας εξωτερική εμφάνιση αλλά από μέσα έχετε μια μαλακή ψυχή που κοιτάζει με αγάπη τους γύρω της.


Λύκος
Ο λύκος είναι οδηγός λόγω της σοφίας που μεταφέρει. Μυστηριώδης, τολμηρός και διαισθητικός, ο λύκος μπορεί να προστατεύσει τους άλλους. Εάν διαλέξατε αυτό το ζώο συχνά ακροβατείτε στην άκρη της ζωής. Ψάχνετε την περιπέτεια και το μυστήριο. Αρνείστε να ακολουθήσετε τους κοινωνικούς κανόνες και όταν χρειαστεί να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας, μπορείτε να μεταμορφωθείτε.


Άλογο
Γεννημένο ελεύθερο και άγριο, το άλογο εκτιμά την ελευθερία. Όντας αξιοπρεπή πλάσματα αφήνουν την καρδιά να τους οδηγήσει. Εσείς είστε ένα άγριο πνεύμα, πρόθυμοι να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους ανθρώπους σας. Εάν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην ελευθερία και την αγάπη, η καρδιά σας βάζει πρώτα τους αγαπημένους σας και μετά τις δικές σας ανάγκες.


Κόκορας
Ο κόκορας είναι πολύχρωμος, ιδιόμορφος και γρήγορος. Χρησιμοποιεί το μυαλό του για να περιηγηθεί σε δύσκολα εδάφη. Εάν είδατε πρώτα τον κόκορα, τότε είστε πνευματώδεις και έξυπνοι. Οι γύρω σας μπορεί να απολαμβάνουν τους ήρεμους τρόπους σας, ωστόσο, θα αποτελέσει έκπληξη γι’ αυτούς η συμπεριφορά σας εάν διαταράξουν την λάθος πλευρά σας. Αγωνίζεστε χωρίς φόβο και είστε ηγέτης εκ φύσεως, που δεν φοβάται να μιλήσει με το μυαλό του.


Περιστέρι
Αγγελιοφόρος της ειρήνης, καθαρό, όμορφο και ευγενές. Το περιστέρι έχει εξαιρετική δύναμη και ταξιδεύουν στον ουρανό. Εάν είδατε πρώτα το περιστέρι, τότε είστε ένας ήρεμος και αξιοπρεπής άνθρωπος. Έχετε, ωστόσο, μεγάλη δύναμη μέσα σας, η οποία σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν κακουχίες. Είστε σοφοί και επενδύετε την ενέργειά σας στην οικογένεια και τους φίλους σας. Αρνείστε να αφήσετε τα προβλήματα να διαταράξουν τη ζωή σας και εσείς κάνετε βόλτα στους ουρανούς σας.











ΠΗΓΗ: almaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου