Ακούστε μας Live





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

9 Μαθήματα Αφυπνισμένης Συνείδησης




Ας δούμε μαζί 9 μαθήματα Αφυπνισμένης Συνείδησης

  1. Ζώντας στη στιγμή, είναι τα πάντα. Όλα τα άλλα είναι απλά λόγια και ιδέες.
  2. Η μη-βιασύνη. Όταν ο νους επιβραδύνει, οι αισθήσεις ζωντανεύουν
  3. Εκδηλώσεις, άνθρωποι, πράγματα δεν φέρνουν πραγματική εκπλήρωση. Αυτό προέρχεται από μέσα μας. Οι άλλοι μπορούν να το ενισχύσουν, αλλά η πραγματική ειρήνη & αγάπη είναι πάντα και μόνο μέσα μας. Σταματήστε να ψάχνετε στους άλλους να σας κάνουν ευτυχισμένους.
  4. Η φύση. Άν είστε εγκλωβισμένοι στο κεφάλι σας, κάντε μια βόλτα στο δάσος ή στο πάρκο. Η ηρεμία είναι πιο προσιτή εκεί, και η ευδαιμονία έρχεται πιο εύκολα
  5. Παραδοθείτε στο σύμπαν. Σταματήστε να προσπαθείτε να «ξεπεράσετε» τη ζωή. Δεν λειτουργεί. Λύστε τα πράγματα στη στιγμή ή αφήστε τα να πάνε στο καλό. Δέσμευθείτε 1000% σε ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή και μην έχετε στο μυαλό σας πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
  6. Επανάλληψη & πρακτική. Για να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα απαιτεί επιμονή και συμπόνια προς τον εαυτό σου. Όλοι ξεγλιστράνε, είναι εντάξει. Μη ξεχασεις να αγαπήσεις τις αδυναμίες σου γιατί είναι κομμάτι από σένα.
  7. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος αφύπνισης, θα εξακολουθείτε να είστε ο “εξυπνάκιας”, αστείος, αλαζονικός εαυτός – απλά τίποτα δεν θα μοιάζει τόσο σοβαρό πια. Υπάρχει ένα κομμάτι μέσα σας που ξέρει την αλήθεια.
  8. Η ζωή είναι ακριβώς αυτό που τη κάνετε να είναι, μπορείτε να καθίσετε να λυπηθείτε τον εαυτό σας ή να αισθανθείτε απεριόριστη ευδαιμονία, τόσο ισχυρή που σας κάνει να δακρύσετε. Όλα είναι μια επιλογή.
  9. Αν πονάτε, μην φεύγετε μακριά απο τον πόνο. Επίτρεψέ το να κάνει τον κύκλο του. Αντιμετωπισε το. Νιώσε το. Το φευγιό το κάνει μόνο να επανέλθει πιο δυνατό. awaken.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου