Ακούστε μας Live





Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Mubi: Η πλατφόρμα των σινεφίλ τώρα με λιγότερο από 1 ευρώ, για τρεις μήνες




Η υπηρεσία streaming σινεφίλ ταινιών, το Mubi, ανοίγει τη βιβλιοθήκη του για τρείς μήνες με το συμβολικό ποσό των 0,99€.

Αν είστε λάτρης των σινεφίλ ταινιών και ψάχνετε τρόπους να περάσετε την ώρα σας στην καραντίνα, τότε το Mubi είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Το Mubi αποτελεί ουσιαστικά μια υπηρεσία streaming σινεφίλ, cult και γενικα εξαιρετικά επιλεγμένων ταινιών. Κάθε μέρα, η ομάδα του Mubi επιλέγει μία νέα ταινία, που θα είναι διαθέσιμη απο εκείνη την ημέρα και για τρείς μήνες ακόμα. Από λιγότερο γνωστούς θησαυρούς του σινεμά μέχρι και τις πιο «must» indie ταινίες, η λίστα αυτή είναι η λύση στο ατελείωτο -και πολλές φορές χωρίς νόημα- scrolling στα κινητά μας.

Μέχρι τέλος Μαρτίου, λοιπόν, θα μπορείτε να εγγραφείτε στην πλατφόρμα με μόλις 0,99€, ένα συμβολικό ποσό σύμφωνα με τον δημιουργό του. Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη online, στο κινητό σας, το tablet και την τηλεόραση σας.

Αυτή τη στιγμή, μερικές από τις ταινίες που θα βρείτε στο Mubi είναι: Το sci-fi horror της Claire Denis «High Life» με τον Robert Pattinson, η «Φθινοπωρινή Σονάτα» του Ingmar Bergman, καθώς και το κορεάτικο θρίλερ του Park Chan-Wook, «Lady Vengeance

Μερικές από τις ταινίες που θα είναι διαθέσιμες από τον Απρίλιο: To Πορτρέτο μιας γυναίκας που φλέγεται, η Υποψία με την Τζουλιαν Μουρ και την Αμάντα Σάιφρεντ, το Blue Valentine με τον Ryan Gosling και την Μισέλ Ουίλιαμς, το Καφές και Τσιγάρα του Τζιμ Τζαρμούς, και πολλά άλλα.









ΠΗΓΗ: monopoli.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου