Ακούστε μας Live





Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Εξ αποστάσεως λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων και ΚΔΑΠ του Δήμου Περιστερίου







Ο Δήμος Περιστερίου από τις 23 Μαρτίου 2020 ξεκίνησε την εξ αποστάσεων λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων (Φωτογραφίας, Κινηματογράφου, Ζωγραφικής, Θεάτρου και Χορού) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).
Λόγω των ειδικών συνθηκών, εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού, ο Δήμος Περιστερίου προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες των πολιτών.  
Τα μαθήματα των Δημιουργικών Εργαστηρίων γίνονται κανονικά σε προγραμματισμένες ώρες των εργαστηρίων, με δωρεάν τηλεκπαίδευση που παρέχει η ΔΕΠΑΔΠ, μέσω της ειδικής πλατφόρμας.
Κατ' αυτό τον τρόπο δεν έχει χαθεί καμία διδακτική ώρα και έχουμε ήδη προγραμματίσει να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος διδασκαλίας και επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες για όσο καιρό μας επιβάλλουν οι συνθήκες.
Για τα ΚΔΑΠ έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών και παιδιών, στην προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου να σταθεί αρωγός στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.
Κάθε μέρα, ώρες 17:00-19:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω link για δημιουργική απασχόληση (παραμύθια, γυμναστική, κατασκευές, ενημερωτικά sites για δημιουργική απασχόληση).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου