Ακούστε μας Live





Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Forza Italia: Το συγκλονιστικό βίντεο ελπίδας που εμψυχώνει τους Ιταλούς




Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Oliver Astrologo στέλνει μήνυμα ελπίδας με ένα συγκινητικά αισιόδοξο βίντεο για την Ιταλία, η οποία δέχεται παγκοσμίως το χειρότερο πλήγμα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Το βίντεο καταγράφει τις ομορφιές της χώρας, τα μνημεία της Ρώμης και την καθημερινότητα των Ιταλών με το φημισμένο ταμπεραμέντο τους, αλλά και τους άδειους δρόμους που σήμερα δεσπόζουν στο τοπίο λόγω κορωνοϊού. Ο σκηνοθέτης εμψυχώνει τους συμπατριώτες του και ζητά να κάνουν κουράγιο καθώς «όταν όλα τελειώσουν θα γεμίσουν και πάλι οι πλατείες».
«Τι παράξενοι άνθρωποι που είμαστε εμείς οι Ιταλοί. Αγαπάμε τις αντιθέσεις. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και όμως, ενεργούμε σα να μην το γνωρίζουμε. Μόνο τώρα που οι δρόμοι είναι άδειοι και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη θαυμάζουμε απ' το παράθυρο, μέσα στη σιωπή, η χώρα και να μας φαίνεται ακόμα πιο συναρπαστική». 
«Μας λείπει η ομορφιά της, αλλά υπάρχει κάτι που μας καθησυχάζει. Όταν όλα περάσουν, θα γεμίσουμε ξανά τις πλατείες και όλα τα μνημεία που θαυμάζει ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι και πάλι το υπέροχο φόντο για τα φιλιά που θα δίνουμε. Η ομορφιά της χώρας θα είναι εκεί για εμάς, γιατί ακόμα κι από τα παράθυρά μας, εξακολουθεί να είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου».

Δείτε το εδώ.










ΠΗΓΗ: popup.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου