Ακούστε μας Live





Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Θέατρο Σταθμός: Δύο παραστάσεις online δωρεάν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, το Θέατρο Σταθμός προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στην ιστοσελίδα του, εντελώς δωρεάν για επτά ημέρες, τις παραστάσεις «Ο Ουρανός και… το Παντελόνι του» και « Ο ήχος του όπλου».

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, το Θέατρο Σταθμός, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία άλλων θεάτρων της χώρας, δίνει τη δυνατότητα στους θεατρόφιλους να παρακολουθήσουν στην ιστοσελίδα του stathmostheatro.gr, για επτά ημέρες και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, δύο από τις μεγαλύτερές του επιτυχίες.

svg%3E
«Ο Ουρανός και… το Παντελόνι του»

Πρόκειται για τις παραστάσεις «Ο Ουρανός και… το Παντελόνι του», των Λούλα Αναγνωστάκη – Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τους Νένα Μεντή και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και «Ο ήχος του όπλου», της Λούλας Αναγνωστάκη, με τους Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου, Σταύρο Μερμήγκη, Βασιλική Τρουφάκου, Αγησίλαο Μικελάτο και Κώστα Νικούλι.
Τα σκηνικά και στις δύο παραστάσεις υπογράφει ο Γιάννης Αρβανίτης, τα κοστούμια η Βασιλική Σύρμα, τη μουσική ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου και τους φωτισμούς ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.








ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου