Ακούστε μας Live





Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ενυδρείο έκλεισε λόγω κορωνοϊού και άφησε ελεύθερους τους πιγκουίνους να κάνουν βόλτα




Ένα ενυδρείο στο Σικάγο άφησε τους πιγκουίνους του να περιφέρονται ελεύθεροι καθώς εδώ και ημέρες έχει κλείσει για το κοινό, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

ping3

Για παράδειγμα, ένας πιγκουίνος που ονομάζεται Wellington αποφάσισε να επισκεφτεί τα ψάρια του «Amazon Rising» ενώ ένας άλλος ονόματι Monte έκανε μια στάση στο «Polar Play Zone» για να δει από κοντά μερικά δελφίνια.

Το Shedd Aquarium σημείωσε πως μερικά από τα υπόλοιπα ζώα «έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τους ασυνήθιστους επισκέπτες τους». Οι πιγκουίνοι Edward και Annie έκαναν παρέα τις βόλτες τους, καθότι ζευγάρι οπότε κυκλοφορούν παντού μαζί. «Κάθε άνοιξη είναι η περίοδος που φτιάχνουν την φωλιά τους και αυτή η χρονιά δεν διαφέρει! Την επόμενη εβδομάδα, οι πιγκουίνοι, ανάμεσά τους οι Edward και Annie, θα ξεκινήσουν να φτιάχνουν τις φωλιές τους», ανέφερε το ενυδρείο.

Το Shedd Aquarium εξήγησε επίσης πώς οι υπάλληλοι συνεχίζουν να φροντίζουν τα ζώα αυτήν την δύσκολη περίοδο. «Παρόλο που είναι περίεργο για όλους εμάς, είναι μια κανονική μέρα για τους πιγκουίνους και τα υπόλοιπα ζώα μας. Οι φροντιστές μας τούς δίνουν συνεχώς νέες δραστηριότητες, εμπειρίες, τροφή και διάφορα άλλα που επιτρέπουν στα ζώα να εκφράζουν την φυσική συμπεριφορά τους», εξήγησαν.







Mε πληροφορίες από perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου