23 ελεύθερα audio-books παραμύθια από τις Εκδόσεις Πατάκη
Οι Εκδόσεις Πατάκη καλωσορίζουν τους μικρούς αναγνώστες και τους γονείς τους στην ξακουστή βιβλιοθήκη της μάγισσας Σουμουτού. Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη διαλεγμένα ένα ένα. Συναρπαστικά. Καθένα σε κόσμο διαφορετικό σε οδηγεί.
Είκοσι τρία από τα βιβλία που κρύβονται στα ράφια της τα διαβάζουν φωναχτά η Ηλέκτρα Γεννατά και ο Θανάσης Χαλκιάς.
Και μην ξεχνάτε. Η απόλαυση της ανάγνωσης και της ακρόασης είναι μεταδοτική και σώζει ζωές. Διαδώστε το!
Μια μικρή προσφορά από το αρχείο των Εκδόσεων Πατάκη, από ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα η αθωότητα και η ανεμελιά στην καθημερινότητά μας.
9 ελεύθερα e-books από τις Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, θέλοντας να βοηθήσει να γίνει ευχάριστη – δημιουργική η παραμονή μας στο σπίτι (στα πλαίσια της προσπάθειας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού),  προσφέρει δωρεάν 9 βιβλία, σε ηλεκτρονική μορφή pdf.
Πρόκειται για βιβλία των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία για μικρούς και μεγάλους αναγνώστες, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω με ένα κλικ, επιλέγοντας τον τίτλο που σας ενδιαφέρει.
Ας μείνουμε σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, συντροφιά μ’ ένα βιβλίο, ευχόμενοι να περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η πανδημία που βιώνει ο πλανήτης μας.
2 ελεύθερα e-books για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών από τις Εκδόσεις Καστανιώτη
Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά και όχι μόνο.
Γι’ αυτό το λόγο οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν δωρεάν δύο βιβλία για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για τις ημέρες που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
«365 μέρες χωρίς τηλεόραση – Δημιουργικές ιδέες για σας και το παιδί σας» και «Παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας»
Εύκολες, απλές και έξυπνες ιδέες για λιγότερη τηλεόραση και περισσότερο χρόνο με την οικογένεια. Παλιά περιοδικά, άδεια ρολά από χαρτί κουζίνας, χάρτινα κουτιά από γάλα μπορούν να ανοίξουν έναν ευχάριστο κόσμο δημιουργίας για τα παιδιά και τους γονείς.

Ακούστε ελεύθερα 4 σημαντικά audio books με τη φωνή των συγγραφέων τους (Άλκη Ζέη – Κώστας Ακρίβος – Σοφία Νικολαΐδου – Πέτρος Τατσόπουλος)
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, λαμβάνοντας υπόψη όλους εκείνους που θέλουν να διαβάσουν, αλλά είτε λόγω έλλειψης χρόνου είτε λόγω προβλημάτων όρασης δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, προσφέρουν εντελώς δωρεάν βιβλία που ακούγονται ή αλλιώς audio books. Βιβλία γραμμένα από την πένα δημοφιλών συγγραφέων σε μια αφήγηση-ερμηνεία των ίδιων των δημιουργών τους, η οποία υπόσχεται να μεταβάλει την επαφή με τη λογοτεχνία σε μια διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή εμπειρία, και παράλληλα έχει και αρχειακή αξία.
Ακούστε λοιπόν με τη φωνή των δημιουργών τους ολόκληρα βιβλία, ενώ μετακινείστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οδηγείτε ή ταξιδεύετε, αθλείστε, μαγειρεύετε ή κάνετε τις βαρετές δουλειές του σπιτιού. «Διαβάστε» παντού με τα βιβλία που ακούγονται: στην εξοχή ή στο πάρκο, στο γυμναστήριο, στον περίπατο, σε αίθουσες αναμονής, στην παραλία, στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας, το βράδυ στο κρεβάτι, ακόμα και στην μπανιέρα σας.








ΠΗΓΗ: popaganda.gr