Ακούστε μας Live





Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

«Το κορίτσι που επιμένει»: Δείτε online την παράσταση από τον ΘΟΚ

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοινώνει ότι για το τριήμερο 27-29 Μαρτίου 2020, η παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει» των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα, θα βρίσκεται διαθέσιμη online.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ενώνει δυνάμεις με όσους «μένουν σπίτι» και ανακοινώνει ότι για το τριήμερο 27-29 Μαρτίου 2020 οι φίλοι του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία να δουν δωρεάν, μέσα από τις πλατφόρμες του Οργανισμού, την παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει» των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη.

H παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τη Σκηνή 018. Πρόκειται για ένα ευφάνταστο παραμύθι με μουσική και τραγούδια, που γράφτηκε και ανέβηκε για παιδιά, αλλά το οποίο μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια, τώρα που το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας, το περνάμε στο σπίτι.

Βασισμένο στον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης είναι ένα τρυφερό έργο μύησης για την ομορφιά αλλά και τις δοκιμασίες της ζωής, ένα κείμενο που μιλάει και «τραγουδάει» για την αγάπη, το όνειρο, τις δυσκολίες, την τόλμη, την προσπάθεια και, κυρίως, για την επιμονή που οδηγεί στην επιτυχία.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη online από την Παρασκευή 27 Μαρτίου έως την Κυριακή 29 Μαρτίου εδώ.


Ο ΘΟΚ προτίθεται να συνεχίσει τη δωρεάν προβολή παραστάσεών του, κάθε τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας, μέχρι τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου