Ακούστε μας Live





Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Καθημερινές, online προβολές ταινιών για όλη την οικογένεια




Το Φεστιβάλ Ολυμπίας σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο, παρουσιάζει επιλεγμένες, ποιοτικές ταινίες για όλη την οικογένεια, με αποκλειστικές διαδικτυακές προβολές, καθημερινά στις 11:00 και στις 18:00.

Το Φεστιβάλ Ολυμπίας «ζωντανά» στην οθόνη σας!

Μετά το σύνολο των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό που μας κρατούν υποχρεωτικά μακριά από τους κινηματογράφους και τα κινηματογραφικά φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Ολυμπίας σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο παρουσιάζει επιλεγμένο ποιοτικό κινηματογράφο για όλη την οικογένεια, με αποκλειστικές διαδικτυακές προβολές.
Οι προβολές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την λήξη του περιορισμού στα σπίτια μας.
svg%3E

Καθημερινά προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες οι οποίες ανακοινώνονται online και αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά, καθώς δεν γνωρίζουν από πριν τι ακριβώς θα παρακολουθήσουν.
Η μετάδοση ξεκινάει στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα στη σελίδα του Φεστιβάλ Ολυμπίας. Υπάρχει η δυνατότητα μέσα από τη σελίδα τους, να ζητήσει κανείς υπενθύμιση όταν ξεκινάει μια ταινία που θέλει να παρακολουθήσει και λίγα λεπτά πριν την έναρξη να λαμβάνει ειδοποίηση, για να μην το ξεχνάει. Οι ταινίες δεν προβάλλονται ξανά ή σε άλλο χρόνο.










ΠΗΓΗ: monopoli.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου