Ακούστε μας Live





Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

REJECTION - Ακούσαμε το νέο τους δίσκο "A New Age of Insanity"


REJECTION "A New Age of Insanity" (20 Δεκέμβριος 2019).



Μετά από 6 χρόνια απουσίας, οι Rejection από την Κόρινθο επιστρέφουν με μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία. Το "A New Age of Insanity" μπλέκει το groove metal, με το metalcore και το hardcore σε κατάλληλες δόσεις, ώστε να προκύψει ένα πορωτικό αποτέλεσμα που σε πετάει κατευθείαν στο moshpit.


Οι επιρροές του σχήματος είναι εμφανείς: Lamb of God, Slipknot, Pantera, Korn και γενικότερα groove/modern metal. Το σημαντικό είναι ότι η μπάντα δεν αποτελεί κολάζ των επιρροών της, οι οποίες φιλτράρονται μέσα από τον προσωπικό τους ήχο και βγαίνουν απόλυτα συμπαγείς σαν ένα ενιαίο κράμα.

Τα riffs αλλού κοφτά και αλλού ογκώδη δίνουν τον τόνο. Οι συνθέσεις σε άλλα σημεία οδηγούνται στην κορύφωση και την ένταση και σε άλλα σε beatdown/core σημεία. Το groove μένει καθόλη τη διάρκεια του δίσκου εκεί ακριβώς που πρέπει. Το μπάσο στιβαρό και ογκώδες βοηθά σημαντικά στη διατήρηση του groove και δένει τέλεια με τα αλάνθαστα τύμπανα. Φωνητικά θα ακούσει κανείς στους Rejection πολλές επιρροές από το σύγχρονο αμερικάνικο metal, αλλά και ανέλπιστα clean φωνητικά που όμως δένουν άψογα και έχουν σωστή τοποθέτηση.

Κομμάτια που ξεχώρισαν στην ακρόαση ήταν το "Eyes of Glass" με το απίστευτο beatdown που σου κολλάει το μυαλό, το "Wash it all away" με τις Lamb of God/Pantera αναφορές, αλλά και το πιο σκοτεινό "Darkest Days". Γενικά όμως όλος ο δίσκος είναι πολύ καλοστημένος και καλοπαιγμένος και ακούγεται ευχάριστα από κάποιον που του αρέσει ο σκληρός ήχος.




Official links

Official videos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου