ΑΚΟΥΣΤΕ NLPRADIO
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Εαν μπαίνετε με Google Chrome και δεν μας ακούτε, παρακαλούμε ανοίξτε την σελίδα με εναν απο τους παρακάτω browsers, είτε με Mozilla Firefox είτε με Opera
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Μπαλέτα Μπαλσόι: Οι κορυφαίες παραστάσεις τους διαθέσιμες online
Τα Μπαλέτα Μπαλσόι ανακοίνωσαν ότι θα προβάλλουν τις καλύτερες παραστάσεις τους στο YouTube, για όσο διάστημα ο κόσμος θα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, λόγω του νέου κορονοϊού.

 Η «Λίμνη των Κύκνων»θα είναι το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί στο κοινό την Παρασκευή 27/3 στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα Μπαλσόι θα μεταδώσουν διαδικτυακά μια σειρά παραστάσεων που είχαν μαγνητοσκοπήσει στο παρελθόν, οι οποίες ανήκουν στη χρυσή συλλογή τους», αναφέρει η διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Μπαλσόι σε ανακοίνωσή της.

Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου και έως τις 10 Απριλίου 2020, 6 παραστάσεις θα παρουσιαστούν στους θεατές στο επίσημο κανάλι των Μπαλσόι στο YouTube «χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς», όπως αναφέρεται.

Η «Λίμνη των Κύκνων» θα είναι το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί στο κοινό και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, πάντα την ίδια ώρα (18:00, ώρα Ελλάδος), η όπερα «Μπορίς Γκοντουνόφ» και το μπαλέτο «Ωραία Κοιμωμένη».
Κάθε παράσταση θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο YouTube για ένα 24ωρο μετά την προβολή της.
 
Τι αναφέρει ο διευθυντής των Μπαλσόι, Βλαντίμιρ Ουρίν:
«Το θέατρο προσέφερε πάντα μοναδικά συναισθήματα στους ανθρώπους. Βεβαίως δεν θέλουμε να χάσουμε την επαφή μας με το κοινό. Ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή των Μπολσόι να ανυψώσει το ηθικό και να φέρει τουλάχιστον πνευματική υγεία σε αυτούς που αγαπούν αυτή την τέχνη».

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου