Ακούστε μας Live

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Μπαλέτα Μπαλσόι: Οι κορυφαίες παραστάσεις τους διαθέσιμες online
Τα Μπαλέτα Μπαλσόι ανακοίνωσαν ότι θα προβάλλουν τις καλύτερες παραστάσεις τους στο YouTube, για όσο διάστημα ο κόσμος θα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, λόγω του νέου κορονοϊού.

 Η «Λίμνη των Κύκνων»θα είναι το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί στο κοινό την Παρασκευή 27/3 στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία, τα Μπαλσόι θα μεταδώσουν διαδικτυακά μια σειρά παραστάσεων που είχαν μαγνητοσκοπήσει στο παρελθόν, οι οποίες ανήκουν στη χρυσή συλλογή τους», αναφέρει η διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Μπαλσόι σε ανακοίνωσή της.

Από την Παρασκευή 27 Μαρτίου και έως τις 10 Απριλίου 2020, 6 παραστάσεις θα παρουσιαστούν στους θεατές στο επίσημο κανάλι των Μπαλσόι στο YouTube «χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς», όπως αναφέρεται.

Η «Λίμνη των Κύκνων» θα είναι το πρώτο έργο που θα παρουσιαστεί στο κοινό και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, πάντα την ίδια ώρα (18:00, ώρα Ελλάδος), η όπερα «Μπορίς Γκοντουνόφ» και το μπαλέτο «Ωραία Κοιμωμένη».
Κάθε παράσταση θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στο YouTube για ένα 24ωρο μετά την προβολή της.
 
Τι αναφέρει ο διευθυντής των Μπαλσόι, Βλαντίμιρ Ουρίν:
«Το θέατρο προσέφερε πάντα μοναδικά συναισθήματα στους ανθρώπους. Βεβαίως δεν θέλουμε να χάσουμε την επαφή μας με το κοινό. Ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή των Μπολσόι να ανυψώσει το ηθικό και να φέρει τουλάχιστον πνευματική υγεία σε αυτούς που αγαπούν αυτή την τέχνη».

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου