Ακούστε μας Live

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» στο σπίτι μ’ ένα… κλικ
Το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν» ενημερώνει το κοινό του ότι μπορεί να παρακολουθεί τις παραστάσεις του μ’ ένα απλό… κλικ!

Έτσι, όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις της χειμερινής σεζόν θα συνεχίσουν να παίζονται και στις δύο σκηνές του θεάτρου (Υπόγειο & Φρυνίχου) με επιπλέον προληπτικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19), καθώς όλοι οι χώροι εξαερίζονται επαρκώς και απολυμαίνονται καθημερινά με ειδικά αντισηπτικά, ενώ η ταξιθεσία επιδιώκει να τηρείται η προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας του ενός μέτρου μεταξύ των θεατών κατά τη διάρκεια παρακολούθησης των παραστάσεων.
Το σημαντικότερο είναι ότι το «Θέατρο Τέχνης», μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση, ανακοινώνει το σχεδιασμό δυνατότητας παρακολούθησης των παραστάσεων μέσω διαδικτύου (πρόγραμμα «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι») για εκείνους που πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικούς χώρους (νοσούντες, ευπαθείς ομάδες, παιδιά κτλ).
Έτσι από την ερχόμενη εβδομάδα, οι φίλοι του «Θεάτρου Τέχνης» που αδυνατούν να προσέλθουν στις δύο σκηνές μας, με ένα χαμηλό αντίτιμο, θα έχουν τη δυνατότητα ondemand παρακολούθησης των τρεχουσών παραστάσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Θεάτρου Τέχνης www.theatro-technis.gr. Η νέα αυτή δυνατότητα αφορά σε παραστάσεις της σεζόν που παίζονται αυτή τη στιγμή στις δύο σκηνές του και απευθύνονται τόσο στο ενήλικο, όσο και στο εφηβικό και παιδικό κοινό.
Το Θέατρο Τέχνης ζητάει από τους θεατές να το στηρίξουν σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία είτε απολαμβάνοντας στις δύο σκηνές του την αυθεντική θεατρική εμπειρία, είτε φέρνοντας μέσω διαδικτύου το θέατρο στο σπίτι τους. Στηρίξτε τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους του ιστορικού θεάτρου με όποιον τρόπο μπορείτε και από όποια γωνιά της Αθήνας, της Ελλάδας, του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και τέχνη θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε διεθνώς.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες εντός των ημερών σχετικά με την άμεση έναρξη της νέας υπηρεσίας «Το Θέατρο Τέχνης -και- στο σπίτι».
ΠΗΓΗ: almaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου