Ακούστε μας Live





Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Τεστ προσωπικότητας: Το μάτι που θα επιλέξεις φανερώνει το μυστικό που κρύβει το υποσυνείδητο σου


Υποσυνείδητο είναι το μέρος του συνειδητού το οποίο ενεργεί έξω από το πλαίσιο της άμεσης αντίληψης. Στην ψυχανάλυση, λειτουργεί ως μια αποθήκη πληροφοριών,αντιλήψεων,επιθυμιών και παρορμήσεων, τα οποία δύνανται να επανέλθουν στη συνείδηση και επηρεάζει τη συμπεριφορά του ατόμου. Σύμφωνα με ορισμένους ψυχολόγους και την ψυχανάλυση, το υποσυνείδητο αποτελεί εκτεταμένο πεδίο στο περιθώριο της καθαυτό συνείδησης.
Το τεστ προσωπικότητας θα αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σας.

Θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω μάτια, ή καλύτερα, αφήστε το μάτι να σας επιλέξει! Ποιο από αυτά τα μάτια κοιτάζει την ψυχή σας;

1. Καίτε από πάθος
Είστε πεινασμένοι για νέες εμπειρίες. Έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής, αλλιώς αισθάνεστε σαν να πεθαίνετε!
Το παρελθόν σας κυνηγά και δεν μπορείτε να το αφήσετε εύκολα, αλλά πρέπει να το ξεχάσετε. Ό, τι συνέβη, θα πρέπει απλά να τροφοδοτεί το πνεύμα σας. Το αξίζετε.
Ακολουθήστε τη φωτιά και θα νιώσετε και πάλι ζωντανοί!
2. Είστε μυστηριώδεις
Είστε μια βιβλιοθήκη υπό κατασκευή! Σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε γεμάτοι μυστικά.
Οι άνθρωποι επιθυμούν να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά πρέπει να αρχίσετε να τους αποκαλύπτεστε. Σταματήστε να είστε μόνοι στο σκοτάδι. Να λάμψετε σαν αστέρι. Πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε!
3. Η αύρα σας λάμπει
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να λάμψετε. Τα έχετε όλα. Θα πρέπει να αφεθείτε για να λάμψετε ακόμα περισσότερο.
Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται να τους «θεραπεύσετε». Χρειάζονται τη βοήθειά σας, ώστε να μπορούν να «ανέβουν» ψηλότερα μαζί σας. Ο κόσμος σας έδωσε τη δύναμη να είστε το πρόσωπο του λαού. Ωστόσο, μερικές φορές εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι χάνεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να υποκύψει!
Η αύρα σας λάμπει, οπότε αφήστε την να εξαπλωθεί παντού.
4. Είστε μια αιώνια ψυχή
Εισχωρείτε βαθιά στα πράγματα. Το μυαλό σας πηδάει ασταμάτητα από τη μία σκέψη στην άλλη και πάντα αναρωτιέστε αν η τρέχουσα πορεία σας είναι η κατάλληλη για σας.
Μερικές φορές αισθάνεστε χαμένοι, αλλά μην παραιτηθείτε εύκολα. Κάνετε λάθη, όπως όλοι, αλλά πώς θα ξέρετε τι είναι σωστό για σας όλη την ώρα;
Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας περισσότερο και μην αφήνετε το μυαλό σας να καταπονείται. Μάθετε να αγαπάτε αυτό που είστε και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.
5. Είστε ένας γρίφος
Κρύβετε πάρα πολλές πληροφορίες από τους ανθρώπους. Είστε ένα ερωτηματικό οι ίδιοι και αυτό θα μπορούσε να είναι ελκυστικό, αλλά μην υπερβάλλετε. Οι άνθρωποι θα βαρεθούν εύκολα αν δεν μπορούν να σας καταλάβουν.
Δεν το κάνετε αυτό με κάποιον σκοπό, καθώς είχατε ένα κακό παρελθόν με τους λάθος ανθρώπους. Οι συνθήκες της ζωής σάς έκαναν έτσι. Ήσαστε ανοιχτοί και εξωστρεφείς, αλλά πληγωθήκατε. Δεν είχατε άλλη διέξοδο παρά να κλειστείτε στον εαυτό σας.
6. Είστε μια παλιά ψυχή
Είστε σίγουρα μια παλιά ψυχή. Έχετε ξαναγεννηθεί, σε άλλο σώμα.
Γι ‘αυτό είστε τόσο μαγευτικοί και μυστηριώδεις. Είστε ένας μαγνήτης για μερικούς ανθρώπους (όχι πάντα αυτούς που σας αρέσουν), αλλά όλοι προσελκύονται από το μυστήριο που εκπέμπετε.
Ωστόσο, δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βρείτε τη δική σας αλήθεια και να ζήσετε με αυτήν. Ναι, ήσασταν εδώ πριν, αλλά προσπαθήστε να το ελέγξετε. Να ξέρετε πως είστε τώρα εδώ, για κάποιον άλλο λόγο.
7. Είστε ένα νυχτοπούλι
Είσαι νυχτοπούλια, φίλοι της νύχτας!
Ξέρετε τόσα πολλά πράγματα, αλλά τα κρατάτε καλά φυλαγμένα. Παρακολουθείτε τα πάντα, αλλά σπάνια εκθέτετε πληροφορίες για τον εαυτό σας.
«Φαντασιόπληκτοι» είναι η λέξη που σας ταιριάζει καλύτερα. Φαίνεστε αληθινοί σε όλους, αλλά δεν αποκαλύπτετε πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας αργότερα.
Μην αλλάζετε τον εαυτό σας. Εκείνοι που αξίζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και να είναι δίπλα σας, θα λύσουν το αίνιγμα και θα είναι οι αδελφές ψυχές σας για πάντα!











ΠΗΓΗ: enimerotiko.gr




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου