Ακούστε μας Live

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Paris - Istanbul 3η χρονιά επιτυχίας!


σε μουσικά τοπία στις ράγες του μυθικού Orient Express  
Κάθε Παρασκευή στις 9:30 μ.μ. και για 3η συνεχή χρονιά η sold out μουσική παράσταση Paris Istanbul μας ταξιδεύει με νέες
μουσικές και τραγούδια από τη δεκαετία του ’30 ως και τη δεκαετία του ’70, κάνοντας στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το διάσημο τρένο Orient Express και μας καλεί να γίνουμε συνεπιβάτες σε μια μελωδική διαδρομή στον χρόνο.
Orient Expess . Ένα τρένο-μύθος, ένα ταξίδι 2.740 χιλιομέτρων με αφετηρία το κοσμοπολίτικο Παρίσι και προορισμό την Κωνσταντινούπολη, με στάσεις που κρύβουν απρόσμενες ιστορίες και αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό τοπίων, ανθρώπων και πολιτισμών.
dith  iaf,  harles  znavour,  aurice  hevalier,  ino  ossi,  urt  eill, Nino Rota αλλά και Αττίκ, Γιαννίδης, Τσιτσάνης, Ξαρχάκος, Μουζάκης, Χατζηχρήστος,  Verka Siderova είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που θα συναντήσουμε στη διαδρομή από το πολύβουο Παρίσι στο ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία και τη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, τη νεοκλασική Αθήνα, τη μελωδική Σόφια και την αισθαντική Κωνσταντινούπολη των κατασκόπων και των εμιγκρέδων.
Επί σκηνής, η  Αθηνά Ρούτση  στο πολύγλωσσο τραγούδι, η  Άλκηστις Ραυτοπούλου  στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και ο  Φώτης Μυλωνάς  στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο «κλείνουν το μάτι» σε αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, διασκευάζουν, διασκεδάζουν και μας καλούν να συνταξιδέψουμε στην πιο ενδιαφέρουσα περίοδο του 20ού αιώνα.
Που:Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Πότε:24 Μαρ - 7 Απρ
Τιμές: 12€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου