Ακούστε μας Live

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Jessica’s Theme Band - «Coming home» - νέο single!
Jessica’s Theme Band - «Coming home» - νέο single

Σας παρουσιάζουμε το νέο single των Jessicas Theme Band με τίτλο
«Coming home».

Λίγο πριν την κυκλοφορία του  δεύτερου full length album τους, οι Jessicas Theme Band μας δίνουν μια πρώτη γεύση με ένα υπέροχο τραγούδι και μας προετοιμάζουν για μια ανάλογη συνέχεια.


Επισκεφτείτε τα επίσημα social media των Jessica’s Theme Band
www.jessicasthemeband.com   https://www.facebook.com/jessicasthemeband/   https://www.reverbnation.com/jessicasthemeband   https://www.youtube.com/channel/UCTJeEMIJ2vix6HFNMs4CobA   https://twitter.com/2014_jtb

JESSICAS THEME BAND BIO

Οι Jessicas Theme Band είναι ένα rock group, το οποίο δημιουργήθηκε το 1989 από τον Δημήτρη Καραχοντζίτη (κιθάρες), τον Νίκο Αγάθο (κιθάρες), Γιάννη Γκουδούλα( μπάσο-φωνή) και τον Στάθη Παπαδάτο (ντραμς). Διαλήθηκε το 1994 και ξαναδημιουργήθηκε το 2013 με την προσθήκη δυο νέων μελων – του Αντώνη Λίναρη στα ντράμς,( ο οποίος αργότερα αποχώρησε) και του Διονύση Κασκούρα (μπάσο) .
Οι μουσικές τους επιρροές προέρχονται κυρίως από το Αμερικάνικο Southern Rock και γενικότερα από την Αμερικανική και Βρετανική rock και blues μουσική. Group όπως οι Lynyrd Skynyrd, ZZ Top, AC/DC, Thin Lizzy, Chickenfoot, αλλά και οι Bad Company, Pink Floyd, Gary Moore, έχουν παίξει σπουδαίο ρόλο στη μουσική ταυτότητα των Jessicas Theme Band, οι οποίοι έχουν καταφέρει να φτιάξουν και να δατηρήσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο.
Παράλληλα με τις live εμφανίσεις ανά την Ελλαδα τη δεκαετία του ’90, οι Jessicas Theme Band κερδίζουν και το βραβείο του «Γκρουπ Της Χρονιάς» τον Ιούνιο του 1991 στην εκπομπή της τότε ΕΤ2 «Στο ρυθμό της νεολαίας».
Η 1η τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Matter Of Time”, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014, και αποτυπώνει τις μουσικές επιρροές του γκρουπ. Οι στίχοι αποτελούν προσωπικές εμπειρίες και έτσι το αποτέλεσμα που «βγαίνει προς τα έξω» ειναι αυθεντικό.
Σε διάφορες περιόδους το group έχει συνεργαστεί με μουσικούς όπως ο Γιάννης Δρόλαπας (Μουσικές Ταξιαρχίες, Diesel), Παύλος Αλεξίου (Socrates) και άλλους.
Αυτή την περίοδο, ηχογραφούν το 2ο album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι Jessica’s Theme Band είναι οι:
Δημήτρης Καραχοντζίτης – κιθάρα, φωνητικά
Νίκος Αγάθος – κιθάρα, φωνητικά
Διονύσης Κασκούρας – μπάσο, φωνητικά
Γιάννης Γκουδούλας - φωνή

Δείτε στο YouTube το βίντεο του τραγουδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου