Ακούστε μας Live





Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μας προσκαλεί και φέτος να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα παρακολουθώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για μικρούς και μεγάλους.

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Μέγαρο εγκαινιάζονται με τον «Μεσσία», το αριστουργηματικό ορατόριο του Χαίντελ.

Τραγουδούν:
Μυρσίνη Μαργαρίτη, Μαίρη-Έλεν Νέζη,
Γιάννης Φίλιας, Πέτρος Μαγουλάς
Με το φωνητικό σύνολο Μusica Atenea
Διευθύνει ο Γιώργος Πέτρου
Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Μουσικός και Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ελλάδος

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 9:00 μ.μ.
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Η Καμεράτα και ο μαέστρος της, Γιώργος Πέτρου, υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα προσφέροντας στο κοινό ένα αριστουργηματικό έργο της δυτικής θρησκευτικής μουσικής, τον Μεσσία, του Γκέοργκ Φρήντριχ Χαίντελ, με τον οποίο ανοίγει ο Κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Μεγάρου.


Cirque Éloize
Ακροβατικά, χορός, μουσική ,
σ’ ένα συναρπαστικό υπερθέαμα!


  • 15 – 20 Δεκεμβρίου 2015
  • 8 παραστάσεις
  • Τρίτη 15, Τετάρτη 16, Πέμπτη 17, Παρασκευή 18 (μονές παραστάσεις)
  • και Σαββατοκύριακο 19 & 20/12 (διπλές παραστάσεις)


Μια καλλιτεχνική υπέρβαση, μια σπάνια συναρπαστική εμπειρία,
μια ολόφρεσκη σκηνική αφήγηση .
Μια απόδειξη ότι η αχαλίνωτη φαντασία, η πηγαία έμπνευση
και το υψηλό αισθητικό επίπεδο μπορούν να ξυπνήσουν το παιδί
που υπάρχει μέσα σε κάθε θεατή… κάθε ηλικίας!

Τα φετινά Χριστούγεννα, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται για πρώτη φορά το συναρπαστικό Cirque Éloize [Σιρκ Ελουάζ] που θα παρουσιάσει στις 15, 16, 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου το εκθαμβωτικό υπερθέαμα με τίτλο iD. Από τις 15 έως τις 18/12, έχουν προγραμματιστεί στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη βραδινές παραστάσεις (ώρα έναρξης 20:00), ενώ το Σάββατο 19/12 μία απογευματινή και μία βραδινή (ώρες 16:00 και 21:00). Την Κυριακή 20/12, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε δύο παραστάσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα (ώρες έναρξης 12:00 και 17:00).

«Εύθυμη χήρα»
Η πιο λαμπερή οπερέτα του Λέχαρ (Νέα παραγωγή)
Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Εθνική Λυρική Σκηνή

Τραγουδούν
Ειρήνη Καράγιαννη, Άρτεμις Μπόγρη
Χάρης Ανδριανός, Χρήστος Κεχρής
Με τη συμμετοχή μελών του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ
στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους αποστολής
Χορωδία Fons Musicalis
Διδασκαλία: Κωστής Κωνσταντάρας

Οκτώ παραστάσεις
18, 19, 20, 22, 23, 26, 27 & 28 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20.30
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Διευθύνουν: Μίλτος Λογιάδης
Στάθης Σούλης

Η εύθυμη χήρα του Φραντς Λέχαρ, ίσως η ωραιότερη βιεννέζικη οπερέτα όλων των εποχών, ανεβαίνει, αυτά τα Χριστούγεννα, για οκτώ παραστάσεις (νέα παραγωγή) στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19, την Κυριακή 20, την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου (ώρα έναρξης 20:30). Πρόκειται για συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που παρουσιάζεται σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην ελληνική γλώσσα με ελληνικούς υπέρτιτλους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Νικολαΐδης, ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιάννη Μετζικώφ.

Στον ρόλο της πλούσιας νεαρής χήρας Άννας Γκλάβαρι εναλλάσσονται η Ειρήνη Καράγιαννη και η Άρτεμις Μπόγρη, ενώ τον γοητευτικό Κόμη Ντανίλο Ντανίλοβιτς ενσαρκώνουν εναλλάξ ο Χάρης Ανδριανός και ο Χρήστος Κεχρής. Επί σκηνής, ένα εκλεκτό καστ ελλήνων μονωδών, καθώς και μέλη του Όπερα Στούντιο της ΕΛΣ στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής τους αποστολής. Μαζί τους, η Χορωδία Fons Musicalis (μουσική διδασκαλία: Κωστής Κωνσταντάρας). Την ΚΟΑ διευθύνουν ο Μίλτος Λογιάδης (18, 19, 20, 26, 27 & 28/12) και ο Στάθης Σούλης (22 & 23/12).




  • «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Βιέννη»
  • Θίασος Σκιών του Ηλία Καρελλά


Μια μουσική περιπέτεια σκιών με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Παντελή Αμπαζή
Για δέκα συναρπαστικές παραστάσεις!

Σάββατο 19, Κυριακή 20, Δευτέρα 21,
Τρίτη 22, Τετάρτη 23, Παρασκευή 25,
Σάββατο 26, Κυριακή 27, Δευτέρα 28,
Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015
Aίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος
Ώρα 17:00

Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς σε μια νέα χριστουγεννιάτικη παράσταση θεάτρου σκιών με ζωντανή μουσική στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία συμπράττει με τον ανατρεπτικό Παντελή Αμπαζή και ερμηνεύουν ζωντανά πρωτότυπες διασκευές τραγουδιών ενώ αλληλεπιδρούν με τις φιγούρες του Καραγκιόζη, σε μια παράσταση που η παράδοση συναντά το σήμερα με πολύ χιούμορ και περιπέτεια.



  • Jazzy Christmas
  • με την Big Band του Δήμου Αθηναίων στον Κήπο του Μεγάρου
  • Μια χριστουγεννιάτικη συναυλία-έκπληξη!


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015
Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής
Ώρα 12:00
Ελεύθερη είσοδος

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλούν σε μια χριστουγεννιάτικη συναυλία-έκπληξη. Ελάτε στον Κήπο του Μεγάρου να γιορτάσουμε μαζί την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα με ένα ποτήρι ζεστό κρασί και τις τζαζ αρμονίες της Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Μουσική διεύθυνση: Μάνος Θεοδοσάκης


«Δον Κιχώτης»
Οι καλύτεροι χορευτές του Μπολσόι
συμπράττουν
με τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας

22, 23, 25, 29 και 30 Δεκεμβρίου
Επτά παραστάσεις
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Δύο υπέρλαμπρα αστέρια του Θεάτρου Μπολσόι, η Αναστασία Στασκέβιτς και ο Σεργκέι Μανίλιοφ, έρχονται τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο, για να φωτίσουν με τη λάμψη τους τη σκηνή της Αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη. Οι δύο μεγάλοι χορευτές πρωταγωνιστούν σε ένα από τα δημοφιλέστερα κλασικά μπαλέτα, τον «Δον Κιχώτη» (χορογραφία Αλεξάντερ Γκόρσκυ, μουσική Λούντβιχ Μίνκους), το οποίο παρουσιάζεται σε συμπαραγωγή του ΟΜΜΑ με την πολιτιστική εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ.

Το γοητευτικό πρωταγωνιστικό ντουέτο πλαισιώνουν 60 εκλεκτοί συντελεστές, μεταξύ των οποίων οι πρώτοι χορευτές και το corps de ballet των περίφημων Κρατικών Κλασικών Μπαλέτων της Μόσχας (State Moscow Classical Ballet) στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον «Δον Κιχώτη» στο Μέγαρο από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου σε επτά παραστάσεις: τρεις βραδινές (Τρίτη 22/12, Τετάρτη 23/12 και ανήμερα τα Χριστούγεννα, με ώρα έναρξης 20:00) και δύο διπλές (Τρίτη 29/12 και Τετάρτη 30/12, με ώρες έναρξης 17:00 & 21:00 και τις δύο ημέρες). Οι Στασκέβιτς και Μανίλιοφ θα χορέψουν στις 22, 23 & 25/12, ενώ η Εκατερίνα Μπερεζίνα θα εμφανιστεί στις απογευματινές παραστάσεις της 29ης και 30ης Δεκεμβρίου με τον Αρτέμ Χοροσίλοφ και στις βραδινές με τον Αρτέμυ Μπελυακόφ.


«Ζιζέλ»
με τη Σβετλάνα Ζαχάροβα
και τον Σεργκέι Πολούνιν
Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας

 Η απόλυτη μπαλαρίνα των Μπολσόι
 στον ρόλο που σφράγισε την καριέρα της

Σάββατο 26, Κυριακή 27
και Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου
(ώρα έναρξης 20:00)
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού χορού, η «απόλυτη πρίμα μπαλαρίνα» των Μπολσόι Σβετλάνα Ζαχάροβα και ο φημισμένος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου της Αγγλίας Σεργκέι Πολούνιν, θα σκορπίσουν το φως τους, αυτά τα Χριστούγεννα, στην Αθήνα, χαρίζοντας στους φίλους του μπαλέτου τις υπέροχες ερμηνείες τους σε ένα από τα ωραιότερα έργα όλων των εποχών, τη «Ζιζέλ». Οι δύο σπουδαίοι χορευτές θα δώσουν τρεις παραστάσεις στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, πλαισιωμένοι από τα Κρατικά Κλασικά Μπαλέτα της Μόσχας [State Moscow Classical Ballet], ένα από τα κορυφαία καλλιτεχνικά σχήματα της Ρωσίας που συμπράττει συχνά με μεγάλους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, παραμένοντας πιστό στη στρατηγική των κορυφαίων συνεργασιών του.

Οι παραστάσεις των Κρατικών Κλασικών Μπαλέτων της Μόσχας αποτελούν συμπαραγωγή του ΟΜΜΑ και της πολιτιστικής εταιρείας ΛΑΒΡΥΣ.



Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, 20.30
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Συμπαραγωγή της ΚΟΑ και του ΟΜΜΑ

Επινόηση, δημιουργικότητα, ταλέντο, φαντασία, τόλμη, ρομάντζο, δράμα, λυρισμός σε μια «βεντάλια» με άριες κι ορχηστρικά αποσπάσματα από διάσημες όπερες των Ροσσίνι (Ο κουρέας της Σεβίλλης), Βέρντι (Τραβιάτα), Πουτσίνι (Μαντάμ Μπαττερφλάι, Μποέμ, Έντγκαρ), Παϊζιέλλο (Ο κουρέας της Σεβίλλης), Ντελίμπ (Λακμέ), Μπιζέ (Η ωραία κόρη του Περθ), Ντονιτσέττι (Το ελιξίριο του έρωτα), Γκουνώ (Φάουστ), Μασνέ (Βέρθερος), Τζορντάνο (Αντρέα Σενιέ). Αυτά υπόσχεται το χαρούμενο εορταστικό γκαλά όπερας που, ως συμπαραγωγή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί λίγες ώρες προτού αλλάξει ο χρόνος, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 20.30, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, εν είδει πρωτοχρονιάτικης ευχής!

Τέσσερεις εκλεκτοί έλληνες σολίστ, οι υψίφωνοι Ελένη Καλένος και Βασιλική Καραγιάννη, ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος και ο βαθύφωνος Τάσος Αποστόλου συμπράττουν με την ΚΟΑ υπό τη μουσική διεύθυνση του Άλκη Μπαλτά για να παρουσιάσουν αυτό το εορταστικό οπερατικό απάνθισμα.


Πρωτοχρονιάτικο «Άρωμα Βιέννης»
Στροβιλιστείτε με την Καμεράτα
στο πρώτο βαλς της χρονιάς!

Στο πόντιουμ ο Γιώργος Πέτρου

Παραγωγή
του Μουσικού και Εκπαιδευτικού
Οργανισμού Ελλάδος

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, 8:30 μ.μ.
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

H Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής –διεθνώς γνωστή με την επωνυμία Αrmonia Atenea– και ο πολυβραβευμένος μαέστρος της Γιώργος Πέτρου φέρνουν την πρωτοχρονιάτικη Βιέννη στην Αθήνα και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό τις πιο αισιόδοξες νότες για το νέο έτος, δίνοντας μία εορταστική συναυλία , τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης. Το διάσημο σύνολο, σε πλήρη συμφωνική σύνθεση , θα υποδεχτεί το 2016 με ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Άρωμα Βιέννης» και αποτελείται από τις ωραιότερες μουσικές σελίδες της βιεννέζικης παράδοσης. Μουσικόφιλοι και λάτρεις της χορευτικής μουσικής, σε ένα ραντεβού με αγαπημένα βαλς («Κρασί,  γυναίκα και τραγούδι», «Αυτοκρατορικό βαλς», «Η ζωή του καλλιτέχνη»), δημοφιλέστατες εισαγωγές από οπερέτες (Η Νυχτερίδα και Ο βαρόνος τσιγγάνος) αλλά και ανάλαφρες πόλκες, πάντοτε στο πνεύμα της περίφημης πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές στις οθόνες τους γοητεύοντάς τους κυρίως με τις υπέροχες μελωδίες της οικογένειας Στράους.



  • Χριστούγεννα και παιδιά, παιδιά και δώρα πολλά!


Δώσε χαρά στα παιδιά, σε μια ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάζουν και φέτος οι Atenistas σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Φέρε το δώρο σου κι εμείς θα το δώσουμε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Η Κιβωτός του Κόσμου» για τα οποία το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία των Atenistas, προσφέρει δωρεάν και αποκλειστικά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», στις 9 Ιανουαρίου 2016, ώρα 11.30. Μετά το τέλος της παράστασης, τα δώρα που θα έχουν συλλεχθεί, θα δοθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στους μικρούς θεατές .

Τα δώρα θα συλλέγονται από εργαζόμενους του Μεγάρου και τους Atenistas από τις 10 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, σε ειδικά κουτιά που θα βρίσκονται σε τέσσερα σημεία του Μεγάρου: στο φουαγιέ ισογείου, στην είσοδο του φουαγιέ Τριάντη (έξω από το Mshop), στο φουαγιέ Μουσών και στο φουαγιέ του Banquet, τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων. Όσοι φέρνουν τα δώρα, θα γράφουν και ευχή σε ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο να γίνεται προσωπικό.



  • Καλωσορίζουμε το 2016 με το νέο «γενέθλιο» Ημερολόγιο του Μεγάρου!


Στο Μ Shop, τo Kατάστημα του Μεγάρου,
θα βρείτε το ημερολόγιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για το 2016

Όλοι οι μεγάλοι «κλασικοί» συνθέτες των τελευταίων αιώνων σε 365 σελίδες
–πληροφορίες, στιγμιότυπα και ευρηματικά tips για τη ζωή τους, πρώτες παρουσιάσεις έργων που έμειναν στην Ιστορία – με άλλα λόγια, ένα πολύτιμο απόκτημα, για να θυμίζει εκείνους που έφυγαν, αλλά
μας άφησαν για πάντα την πνοή της δημιουργίας τους…
(Έκδοση με σκληρό εξώφυλλο)



  • ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ


Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον .

Όσοι επισκεφθούν το Παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!


Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες
Η μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για 2η χρονιά!

Ένα συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι
για μικρούς και μεγάλους ταξιδευτές
σε σκηνοθεσία Τατιάνας Λύγαρη

Το Μέγαρο των παιδιών-Παιδικό Θέαμα

12-30 Δεκεμβρίου 2015, 3, 5 & 7 Ιανουαρίου 2016
Νέος Εκθεσιακός Χώρος

Το συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες, που σημείωσε τεράστια επιτυχία και αγαπήθηκε πέρυσι από το κοινό, συνεχίζεται στο Μέγαρο Μουσικής για 2η χρονιά! Οι θεατές που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν έγκαιρα τις θέσεις τους για τις περσινές sold out παραστάσεις, έχουν τώρα μία ακόμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική παραγωγή στον Νέο Εκθεσιακό Χώρο του ΜΜΑ! Ένα πρωτότυπο θεατρικό πολυθέαμα με χιούμορ, δράση, ζωντανή μουσική και τραγούδια από όλο τον κόσμο, και διαδραστικές  βιντεοπροβολές! Μια ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!


«O γάμος του Φίγκαρο»
Η κλασική κωμωδία του Μπωμαρσαί
σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού

Συνεχίζεται και τον Δεκέμβριο
Παραστάσεις έως τις 30 Δεκεμβρίου 2015

Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού, οι παραστάσεις του «Γάμου του Φίγκαρο» σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας. Η φημισμένη κωμωδία του κορυφαίου γάλλου δραματουργού Πιερ Μπωμαρσαί (1732-1799) αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της POLYPLANITY Productions.



«Στοιχεία για τη δημιουργία πιθανών αριστουργημάτων»
Η Έκθεση 85 νέων έργων του Κώστα Τσόκλη συνεχίζεται και τις ημέρες των εορτών

μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2016
Είσοδος ελεύθερη
Η έκθεση θα παραμείνει κλειστή στις 24/12, 31/12/2015  και 1/1/2016

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Μουσείο Κώστα Τσόκλη της Τήνου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου