Ακούστε μας Live





Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μαριέττα Φαφούτη και Angelika Dusk κάνουν χριστουγεννιάτικο πάρτι στο PassPort

Το πιο ξέφρενο και χαμογελαστό Πάρτι Χριστουγέννων είναι εδώ! Την παραμονή των Χριστουγέννων, Πέμπτη 24/12/15, στις 22:00.


Η Μαριέττα Φαφούτη, το λαμπερό κορίτσι της ποπ σε ένα εορταστικό ντελίριο πλημμυρισμένο από τη μαγεία και τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων! Λαμπερή ποπ, μελωδίες πασπαλισμένες με
χρυσόσκονη και ένα ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια της Μαριέττας που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, αγαπημένες επιτυχίες από το “Homemade Joy” και το “Try A Little Romance”, αλλά και ολοκαίνουρια αγγλόφωνα και ελληνικά κομμάτια. Και φυσικά άκρως ανατρεπτικές χριστουγεννιάτικες διασκευές που ξεκινούν από τον Frank Sinatra, την Aretha Franklin και τον Elvis Presley και φτάνουν μέχρι την Meghan Trainor, τον Chet Faker και τον Jason Derulo.


H Angelika Dusk εμφανίστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε σύντομο διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει το προσωπικό της στίγμα, καθώς δημιουργεί μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τα σύμβολα που χρησιμοποιεί έναν κόσμο παραμυθένιο, όπου ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού του. Τα live της είναι γεμάτα super singles, αγαπημένα ξένα hits και πολύ ρυθμό.




  • Passport-Κεραμεικός
  • Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
  • Τηλ. κρατήσεων: 210 5222203


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων « Η Αθήνα γιορτάζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου