Ακούστε μας Live





Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Παλλάς!


O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), με ιδρύτρια και Πρόεδρο την Ασπασία Λεβέντη, διοργανώνουν τη
Δευτέρα 14 & την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 8.00μ.μ. στο θέατρο Παλλάς, δύο συναυλίες με τίτλο: Tales of Christmas.


  • Τα έσοδα θα διατεθούν στο INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.


Στα δύο λαμπερά, γιορτινά βράδια θα ακουστούν κυρίως Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση -όπως αυτά αποτυπώθηκαν στον νέο δίσκο “Tales of Christmas” του Μάριου Φραγκούλη ο οποίος κυκλοφορεί διεθνώς (ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μ. Βρετανία και βεβαίως στην Ελλάδα). Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με 6 Grammy Awards και με δύο υποψηφιότητες για Oscar, συνθέτη και ενορχηστρωτή Jorge Calandrelli, με την London Philharmonia.


  • Ο Μάριος Φραγκούλης σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εξαιρετικά ταλέντα στη μουσική, η οποία συμμετείχε και στην ηχογράφηση του δίσκου.


Ο Μάριος Φραγκούλης, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για να συμβάλλει στην υλοποίηση ενός από τους στόχους του Ιδρύματος, την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.



Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Κρατήσεις θέσεων και αγορά εισιτηρίων: τηλ. 211 1000 365 (Καθημερινά 9π.μ. – 9μ.μ.), Ticket365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου