Ακούστε μας Live

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Νίκος Πορτοκάλογλου & Ελευθερία Αρβανιτάκη – “Όλα αρχίζουν εδώ”… στον Βοτανικό Από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου !Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους  σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς,  συναντώνται για πρώτη φορά στην σκηνή του Βοτανικού Live Stage.


Ξεκινώντας η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου από φαινομενικά αντίθετες αφετηρίες και έχοντας παράλληλες πορείες που δεν συναντήθηκαν παρά λίγες –αλλά αξιομνημόνευτες– φορές, στήνουν για πρώτη φορά μαζί ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.
Στήνουν ένα αχώριστο ντουέτο που μοιράζεται συνεχώς την σκηνή και παίζει ένα παιχνίδι μουσικών καταβολών κι ανταλλαγής. Συμπλέκουν ομοιότητες κι αντιθέσεις, τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έχουν αφήσει τη δική τους σφραγίδα στην σύγχρονη ελληνική μουσική, τραγούδια σπουδαίων στιχουργών, ποιητών και συνθετών με τα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Πορτοκάλογλου, γεμάτα ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Κλείνουν το μάτι σε δύση κι ανατολή, εξομολογούνται μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».


  • Δεν παραλείπουν σ’ αυτό το μουσικό τους ταξίδι στην απλόχωρη σκηνή του Βοτανικού Live Stage να παρουσιάσουν και νέο υλικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα καινούρια του τραγούδια που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό κι η Ελευθερία Αρβανιτάκη τραγούδια από τον νέο της δίσκο “9+1 Ιστορίες” στον οποίο ο  Νίκος Πορτοκάλογλου υπογράφει τη λαϊκή ιστορία του δίσκου με τίτλο “Καταστροφή κι ελπίδα”. Ένα τραγούδι που αποτέλεσε μια από τις αφορμές που άνοιξαν το δρόμο στην επιθυμία και των δύο να παίξουν μαζί.


Νίκος Πορτοκάλογλου – Ελευθερία Αρβανιτάκη –  Όλα αρχίζουν εδώ…


  • Από  Παρασκευή 27 Νοεμβρίου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων

Ώρα Έναρξης: 22:30


  • Επιμέλεια Προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις: Νίκος Πορτοκάλογλου, Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Μουσικοί:
Χρήστος Αλεξάκης : πλήκτρα, τρομπόνι
Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο-πλήκτρα
Νίκος Μέρμηγκας: μπουζούκι, λαούτο, λάφτα
Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα

Επιμέλεια ήχου : Χάρης Κρεμμύδας, Άκης Πασχαλάκης
Σχεδιασμοί Φωτισμού:  Phil Hills
Xειρισμός  Φωτισμού: Μαρία Βενετάκη

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE
Ιερά οδός 72 (Είσοδος από Κασσάνδρας 19)
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210.3473835

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου