Ακούστε μας Live





Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Νίκος Μίχας feat. MC Romain Candela – “Οι στιγμές”

Αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας, και όχι μόνο, ο Νίκος Μίχας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Βρίσκεται τα τελευταία στο προσκήνιο με πολλές προσωπικές επιτυχίες, συνεργασίες με ηχηρά ονόματα, αναρίθμητες live εμφανίσεις και μουσικά βραβεία στο ενεργητικό του!


Ύστερα από μια αποχή τριών χρόνων, κυκλοφορεί το πρώτο του single από την Final Touch.
Ένα τραγούδι που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση, πριν από την επίσημη κυκλοφορία του! Από τις πρώτες του αποκλειστικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις, σε όλη την Ελλάδα, έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια και εντυπώσεις!


  • Οι Στιγμές είναι ένα εντυπωσιακά ποικιλόμορφο τραγούδι, με τη μουσική και τους στίχους στα ελληνικά να υπογράφονται από τον ίδιο, ενώ τους γαλλικούς rap στίχους γράφει και ερμηνεύει ο Γάλλος MC Romain Candela.


Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σύνθεση, που ξεκινάει ως μπαλάντα με πιάνο και ξεσπάει σε κιθαριστικά περάσματα που απογειώνονται από το συνδυασμό της φωνής του Νίκου Μίχα και των rap φωνητικών του Romain Candela.


  • Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο studio Meriel στο Παρίσι κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης του Νίκου Μίχα, στον φίλο του Νίκο Καντάρη (Urban Shadow) ενώ η μίξη έγινε από τον Mark Adrian και η ενορχήστρωση από τους George Rise και Mark Adrian.


Ο Νίκος Μίχας τραγουδάει, παίζει πιάνο και κιθάρα, ο Γιώργος Ξύνδας παίζει μπάσο, ενώ στα τύμπανα βρίσκεται ο Μάνος Τσουπάκης και στα κρουστά ο Τάσος Λυμπέρης.

Οι δύο ερμηνευτές έχουν άριστη χημεία μεταξύ τους και μας χαρίζουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου