Ακούστε μας Live





Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

H Βασιλική Μουρίκη και η Ματίνα Πάντζαλη LIVE στην Μπουάτ Απανεμιά


H Βασιλική Μουρίκη και η Ματίνα Πάντζαλη επισκέπτονται την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου την ιστορική Μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα. Οι δύο ερμηνεύτριες υπόσχονται να μας ταξιδέψουν με τις
μουσικές τους επιλογές και τις μελωδικές τους φωνές.



  • Η Βασιλική Μουρίκη, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στο χώρο της μουσικής. Έχει διακριθεί σε παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό τραγουδιού καταλαμβάνοντας τη 2η θέση και έχει βγει 1η σε αντίστοιχο πανελλήνιο διαγωνισμό. Από παιδί είχε λάβει μέρος σε περισσότερες από 15 συναυλίες – αφιερώματα σε γνωστούς Έλληνες συνθέτες (π.χ Θεοδωράκης κ.α) που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας και αλλού. Το 2011 η ΈΡΑ Πάτρας καλούσε τη Βασιλική στις ραδιοφωνικές εκπομπές της για να πλαισιώνει μουσικά το πρόγραμμα των εκπομπών, καθώς επίσης συμμετείχε και σε συναυλίες που οργάνωνε η ΕΡΑ. Το 2013 τραγούδησε για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ μερικούς μήνες μετά κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ. Πλέον ζει στην Αθήνα και σπουδάζει στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών.


Η Ματίνα Πάντζαλη κατάγεται από το Αλιβέρι. Έχει ολοκληρώσει τον 1ο κύκλο σπουδών της στο Ιστορικό και Αρχαιολογικό της Καλαμάτας, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και στο μουσικό εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους. Η Ματίνα μπορεί να μην τα κατάφερε στο Voice, καθώς κόπηκε στη διαδικασία της Blind Audition, ωστόσο αυτό δεν τη σταμάτησε από το να συνεχίζει να κυνηγάει το όνειρό της. Λίγο μετά το τέλος του Voice, η Ματίνα κυκλοφόρησε το πρώτο της single με τίτλο <<Κοίτα με>> που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο και ετοιμάζει νέες δουλειές.


  • Μαζί τους στην κιθάρα ο Άγγελος Τσιμιδάκης και διάφοροι καλεσμένοι – έκπληξη!


Μπουάτ Απανεμιά
Θόλου 4, Πλάκα
τηλ. 210 324 8580

Ώρα 22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου