Ακούστε μας Live





Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Δώρος Δημοσθένους – Live Παραμονή Χριστουγέννων στο Fragma


Παραμονή Χριστουγέννων με τον μοναδικό  Δώρο Δημοσθένους στον πανέμορφο χώρο του restaurant Fragma στην εξαιρετική τοποθεσία της Λίμνης του Μαραθώνα.



Εξωστρεφής, ουσιαστικός, επικοινωνιακός ,με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του  και  την συνοδεία στο πιάνο  ενός σημαντικού σολίστα του Αχιλλέα Γουάστωρ.  Για το μοναδικό βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων σ’ένα εορταστικό   πρόγραμμα που διατρέχει  το διεθνές ρεπερτόριο με αναφορές στον κινηματογράφο, τα musical,με  τα πιο γοητευτικά, ερωτικά ,ξένα  ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές jazz διασκευές αλλά και με όλα τα μεγάλα ελληνικά τραγούδια από το ελαφρό μέχρι το λαϊκό και το ρεμπέτικο.



  • Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές και κεφάτες ερμηνείες κάνοντας αξέχαστη  την πιο ζεστή βραδιά της χρονιάς.


Στο all  day lounge restaurant cafe Fragma μόλις 28 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας που φοράει τα γιορτινά του για αυτό το ξεχωριστό βράδυ. Με ασυναγώνιστο ατού του το εξαιρετικό location –βρίσκεται σχεδόν πάνω στη λίμνη του Μαραθώνα, στο σημείο όπου τα δάσος της περιοχής συναντά τα νερά της τεχνητής λίμνης– προσφέρει απρόσκοπτη και μαγική θέα στη λίμνη του Μαραθώνα και το ομώνυμο φράγμα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα εορταστικό βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου