Ακούστε μας Live

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

«Μ’ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΚΙ ΑΝΘΙΖΕ» Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσίασε το νέο της album

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσίασε το νέο της album με τίτλο «Μ’ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΚΙ ΑΝΘΙΖΕ» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ART FACTORY – ΤΕΧΝΟΣΤΑΣΙΟ.

Η βραδιά ξεκίνησε με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos-EMI/Universal, κα Μαργαρίτα Μάτσα η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε μεταξύ άλλων και για αυτή τη συνεργασία
των τριών:  «Δεν είναι πολλές οι φορές τα τελευταία δέκα  χρόνια που έχουμε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ με έναν  συνθέτη, μια  στιχουργό και μια ερμηνεύτρια. Στην ουσία έχουμε ένα μια συνεργασία με 3 συνδημιουργούς θα μπορούσα να πω, έχοντας ο καθένας στον πρότερο καλλιτεχνικό του βίο, μια πετυχημένη σταδιοδρομία.

Η αλήθεια είναι ότι τον Μίνω Μάτσα τον ξέρω πολύ καλά, με την Ελεωνόρα συνεργάζομαι περίπου δέκα χρόνια και ξέρω κάπως αρκετά καλά και τα δικά της χούγια. Χαίρομαι  όμως που μέσα απ αυτή την διαδικασία γνώρισα πολύ καλά και αγάπησα την Ελένη Φωτάκη.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο καθένας ξεπέρασε τα δικά του όρια και τα στεγανά του, έκανε ανυπέρβλητες υποχωρήσεις και όλοι μαζί μάθαμε τι σημαίνει να γεννιέται κάτι μέσα από αντιθέσεις.

Είναι γιορτή λοιπόν η σημερινή βραδιά, αφού έχουμε στα χέρια μας τον καρπό αυτής της συνεργασίας και προτρέχω να πω ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους όσους δεν κατέθεσαν τα όπλα μπροστά σε δυσκολίες που έμοιαζαν ανυπέρβλητες μιας και από τις πρώτες κιόλας ακροάσεις, οι κριτικές είναι εξαιρετικές, τόσο από τους επαγγελματίες ακροατές του χώρου όσο και από το κοινό…


Στη συνέχεια,  η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Μίνως Μάτσας μίλησαν για το cd αλλά και για τη συνεργασία αυτή ενώ αμέσως μετά η Ελεωνόρα παρέα με τους εννέα εξαιρετικούς μουσικούς της τραγούδησε κομμάτια από το νέο δίσκο: «ΩΣ ΚΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ», «ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΟΡΑΛΙΑΣ», «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΕΙΑ», «ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ», «ΚΛΑΙΕΙ Ο ΆΓΓΕΛΟΣ ΜΟΥ», «ΜΕΙΝΕ», «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» που κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο τέλος, κάλεσε κοντά της την Φωτεινή Βελεσιώτου και τον Δημήτρη Υφαντή και με αφορμή τη συνεργασία τους φέτος το χειμώνα από τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τραγούδησαν και οι τρεις μαζί το τραγούδι «ΔΙΑΦΑΝΟΣ», ένα πολύ μικρό δείγμα της επί σκηνής συνεργασία τους.

Ο νέος δίσκος της Ελεωνόρας λοιπόν είναι αποτέλεσμα μιας σύμπραξης τριών, ένα μοίρασμα εμπειριών, συναισθημάτων,  μια συνάντηση που γέννησε 12 ξεχωριστά τραγούδια τα οποία μιλάνε για όσα θυμόμαστε και για αυτά που πιθανώς θα ζήσουμε- στιγμές, που έρχονται η μία μετά την άλλη και όπως λένε οι ίδιοι οι συντελεστές, ήρθαν για να ζεσταίνουν τις ψυχές όλων μας και να πούνε μόνο αλήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου