Ακούστε μας Live

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Οι ΕΝ ΛΕΥΚΩ Live at Barcode7Στο Barcode7 θα ακούσουμε τους ΕΝ ΛΕΥΚΩ το Σάββατο 16 Δεκέμβρη!

OI ΕΝ ΛΕΥΚΩ είναι ένα Rock – Εντεχνο ακουστικό σχήμα, που αποτελείται από τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη στο Τραγούδι και την Κιθάρα, τον Χρήστο Αρμένη στη Βιόλα και τα Φωνητικά και τον Κώστα Τσούπρο στα Κρουστά. Το Μουσικό τους Ταξίδι έχει ως αφετηρία την ΡΟΚ των 70's των Deep Purple, των Rainbow, του Bob Dylan, περνάει στην ΡΟΚ των 80's – του , Eric Clapton, των Styx, των Doors, των CCR, των Supertramp, συνεχίζει στην ΡΟΚ των 90's , του , David Bowie, των , Nirvana....
και φτάνει Στην «δική μας» ΡΟΚ
του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Τζίμη Πανούση, των Σπυριδούλα, του Νίκου Ζιώγαλα, των POLL, του Κώστα Τουρνά, «ακουμπαει» τις μελωδίες του Βαγγέλη Γερμάνού, του Γίαννη Μιλιώκα,
των Αδελφ. Κατσιμίχα, , του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Ορφέα Περίδη, του Νίκου Παπάζογλου, της Ελένη Βιτάλη, Και καταλήγει στην Χάρις Αλεξίου, τον Γιάννη Χαρούλη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα, τη Μελίνα Kανά και πολλούς άλλους….


**************** ΕΝ ΛΕΥΚΩ ****************


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ( Τραγούδι - Κιθάρα )
"Βούτηξε" από νωρίς στα βαθιά, κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά μουσικά βήματα σε έναν ιστορικό χώρο της Πλάκας, στην Μπουάτ «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» και δίπλα σε ένα μεγάλο δάσκαλο του Νέου Κύματος, τον Γιάννη Αργύρη...Εκεί «ανδρώνεται» μουσικά, και παίρνει γερές βάσεις για να συνεχίσει λίγο αργότερα ,με συνεργάτη του στην Βιόλα τον Χρήστο Αρμένη, στην δημιουργία των ΕΝ ΛΕΥΚΩ.
Παρέα μετράνε αναρίθμητες εμφανίσεις σε Bar και
Μουσικές Σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο
[https://www.facebook.com/alexander.athanassiadis]


** Χρήστος Αρμένης (Βιόλα - Τραγούδι)

Ένας μουσικός - βιολίστας, ,με ανώτερες σπουδές Θεωρητικών στο Ωδείο Αθηνών και το Εθνικό Ωδείο. Ένας μουσικός που στο ενεργητικό του μετρά συμμετοχές με τον Σταμάτη Μεσημέρη, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Νίκο Πιπινέλη, τον Βαγγέλη Γερμανό, τον Νίκος Ζιώγαλα, τον Δημήτρη Κοργιαλά ,την Ευριδίκη και πολλούς άλλους..
[https://www.facebook.com/profile.php?id=100010342485289&fref=ts]


*** Κωνσταντίνος Τσούπρος (Κρουστά)
Ένας ντράμερ / κρουστός, ,με ανώτερες σπουδές, που στο ενεργητικό του μετρά πολλές συμμετοχές σε πολλά Μουσικά σχήματα, σε διάφορες Μουσικές Σκηνές της Ελλάδος [https://www.facebook.com/konstantin.sorpyost?fref=ts]

Το Barcode7 είναι μία διαφορετική all day πρόταση με φινέτσα και δυναμική, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει νέες εμπειρίες και μικρές καθημερινές απολαύσεις.


Ένας ζεστός και παρεΐστικος πολυεπίπεδος χώρος με αισθητική, γεύσεις, μουσική και αρώματα που εμπνέουν, αναζωογονούν και ξυπνούν τις αισθήσεις.


Σας περιμένουμε κάθε μέρα, από το πρωί έως και αργά το βράδυ, γιατί κάθε στιγμή μπορεί και πρέπει να είναι ξεχωριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου