Ακούστε μας Live

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

MASK OF PROSPERO - νέα συνεργασία με την SYMMETRIC Records!
Η νεοσύστατη Symmetric Records, δισκογραφική του πολυπράγμονα μουσικού και παραγωγού Bob Katsionis, μόλις ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους Αθηναίους Modern Atmospheric Progressive MetallersMASK OF PROSPERO!


Το ντεμπούτο άλμπουμ τους έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου σε συνδυασμό με μια live εμφάνιση της μπάντας στην Αθήνα και θα κυκλοφορήσει τόσο σε Digipak όσο και στη νέα μορφή Icon-Disc, ένα πρωτοποριακό φορμάτ που φέρνει την εμπειρία ενός μουσικού άλμπουμ σε κάθε iOS/Android κινητό ή tablet!

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία με τη Symmetric Records, τόσο γιατι γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε τον Bob -στον οποίο εμπιστευτήκαμε και την παραγωγή του ίδιου μας του δίσκου- όσο και γιατί θέλουμε να είμαστε από τους πρώτους που θα κυκλοφορήσουν τη μουσική τους σε Icon-Disc! Επίσης, υπάρχει μεγάλη διαφάνεια ως προς τις οικονομικές συμφωνίες μας με τον Bob και επιπλέον ξέρουμε οτι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για εμάς, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Ανυπομονούμε για την κυκλοφορία!” δηλώνει η μπάντα.

Ο ίδιος ο Bob πιστεύει ότι “οι Mask oProspero είναι μια μπάντα που πραγματικά ήθελα να έχω στο roster της εταιρείας μου. Είναι διψασμένοι για δημιουργία και γεμάτοι με όρεξη για δουλειά. Επίσης είναι καλά άτομα και προτιμώ να κάνω δουλείες και να βοηθάω τέτοιους ανθρώπους παρά μια μπάντα που ίσως πουλήσει περισσότερο, άλλα δεν μου κάνουν σαν άνθρωποι. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους είναι κάτι που δεν έχει ξανακουστεί στη χώρα μας και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται".

Αυτό είναι το πρώτο βίντεο από το άλμπουμ, μια δημιουργία του Philip Lycostratis-επίσης υπεύθυνου για το "Dark Mattervideo clip του Bob Katsionis:DROWN IN GREY –OFFICIAL LYRIC VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου