Ακούστε μας Live





Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Disillusive Play/Jacks Full/Degenerate Mind Live στο Black Box Methodia!




Οι Disillusive Play είναι μια μπάντα με έδρα την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2014.
Η μουσική των Disillusive Play μπορεί να χαρακτηριστεί κυρίως ως Hard/Heavy Rock, αλλά πάντα με Metal νοοτροπία και αρκετά Progressive στοιχεία.
Η μπάντα έχει δυνατή παρουσία στην τοπική live σκηνή με πολλά lives μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι “La tulipe Noire”, “The Silent Wedding”, “Social Scream”, Δημήτρης Πουλικάκος και πολλούς ακόμα καιθώς επίσης και με συχνή παρουσία σε festival.
Tο “Open Arms” είναι η πρώτη κυκλοφορία των Disillusive Play. Στο album συμμετέχει στα πλήκτρα o Johnny Thermos από τους “The Silent Wedding”

Official Website: http://disillusiveplay.com

Οι Jacks Full είναι ένα hard/heavy rock τρίο από την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015, παίρνοντας πολύ καλές κριτικές από εγχώρια και ξένα έντυπα (πρόταση του μήνα Metal Hammer 06/2015), δίνει μια πρώτη γεύση από το στυλ και τις επιρροές τους. Από τα μέσα του 2017 οι Jacks Full δουλεύουν το δεύτερο full length album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Με πολλά πλέον live στο βιογραφικό τους στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, με κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή τους στο φετινό Rockwave Festival, υπόσχονται shows γεμάτα ενέργεια και γνήσιο rock attitude.

Official Website: https://www.jacksfull.com

Οι Degenerate Μind ξεκίνησαν τις πρόβες τους τον Ιανουάριο του 2017. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως heavy rock με επιρροές από classic rock / blues αλλα και metal / stoner στοιχεία. Έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η πρώτη τους δουλειά σε μορφή ep.


Πληροφορίες live 
Σάββατο 20 Οκτωβρίου




Doors Open: 20:30  
Live Starts: 21:30
Είσοδος :6 Eυρώ
Black Box Methodia
Αγίου Όρους 15 από Κωνσταντινουπόλεως 115 
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  



Disillusive Play-Jacks Full-Degenerate Mind Live at Methodia.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου