Ακούστε μας Live





Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Στάθης Λουλουδόπουλος – single «Κοίτα»…..+Official music video!







Έχοντας στο βιογραφικό του ένα 1ο βραβείο σε Eurovision για παιδιά, σε ηλικία μόλις 10 ετών με ένα τραγούδι της Άννα Βίσση και του Νίκου Καρβέλα. Εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα ,όπως Λευτέρης Πανταζής, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Δάντης, Άντζελα Δημητρίου κ.α. αλλά και στο εξωτερικό, επιλέγει να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και να πορεύεται με ανεξάρτητες αποκλειστικά δικές του παραγωγές .
Πτυχιούχος πιάνου – συνθέτης και στιχουργός , από το 2016 ως και σήμερα κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και την εκτίμηση κοινού και συναδέλφων με τα τρία πρώτα του singles «ΑΚΟΥ» «ΚΟΙΤΑ» «ΜΙΛΑ» (ένα) τραγούδι “ύμνος” για τις κακοποιημένες γυναίκες.
Μια «τριλογία» συναισθημάτων  που έχει επιμεληθεί ο ίδιος από την σύνθεση ,το στίχο , την ενορχήστρωση, την εικόνα και γενικότερα την παραγωγή.
 Πολύτιμοι συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι οι :
Σταύρος Μιχτατζής στην ενορχήστρωση
Τάκης Αργυρίου στη Μίξη
Θοδωρής Νικολάου στη Σκηνοθεσία

Το τραγούδι  «ΚΟΙΤΑ» σηματοδοτεί την ήδη επιτυχημένη πορεία του, συνοδευόμενο από ένα ανατρεπτικό Video clip, (που ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο φτάνοντας  τα 200.000 Views), δίνοντας τη ευκαιρία και σ αυτούς που ίσως δεν τον γνωρίζουν, να μπουν στον κόσμο του και να γνωρίσουν το δικό του μουσικό ταξίδι. Προετοιμάζοντας τους και για τα επόμενα τραγούδια του που αναμένονται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Δείτε τα official video και των τριών τραγουδιών εδώ
ΚΟΙΤΑ ΜΑΚΕΤΑ ΠΡΟΜΟ.jpg   ΑΚΟΥ ΜΑΚΕΤΑ ΠΡΟΜΟ.jpg   ΜΙΛΑ ΜΑΚΕΤΑ ΠΡΟΜΟ.jpg


thumbnail.png


STATHIS LOULOUDOPOULOS OFFICIAL PAGES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου