Ακούστε μας Live





Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας





Μετά την επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης και τη μεγάλη αποδοχή του κοινού, το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, έρχεται στην Αποθήκη Δ στο Λιμάνι, από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019.

Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουν σε ένα τριήμερο κωμωδίας με ευφάνταστο χιούμορ και πολύ γέλιο. Στόχος, της φετινής διοργάνωσης, είναι να αποτελέσει για μια ακόμη φορά σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και μια μοναδική εμπειρία για το κοινό της Θεσσαλονίκης, που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει εξαιρετικές παραστάσεις από το ευρύτερο φάσμα της κωμωδίας, αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει: stand up comedy, θέατρο, music comedy, λογοπαίγνια, μαγικά, χορό, animation και θέατρο σκιών.

Οι παραστάσεις και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν στις αίθουσες Τώνια Μαρκετάκη και Φρίντα Λιάππα, της Αποθήκης Δ στο Λιμάνικαι στην αίθουσα Ολύμπιον, παράλληλες δράσεις θα τρέξουν και σε άλλα σημεία σε ολόκληρη την πόλη.

Το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με τη στήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Διάρκεια:
31 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2019

Χώροι:
Αποθήκη Δ Λιμάνι Θεσσαλονίκης
- αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη
- αίθουσα Φρίντα Λιάππα

Αίθουσα Ολύμπιον
Προπώληση εισιτηρίων:
- ticketservices.gr
- tickets.public.gr
- 210 7234567
- καταστήματα Public
- ταμείο θεάτρου Ολύμπιον
(από 20/5)
Δημόσιες Σχέσεις - Επικοινωνία:
Γιάννης Δαλάκας, ydalakas@gmail.com

Site
www.thesscomedyfestival.gr
Facebook:
facebook.com/thessalonikicomedyfestival/ 
Instagram:
thessalonikicomedyfestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου