Ακούστε μας Live





Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Άλλη μια βραδιά Stand Up Comedy στον Ορφέα!





Άλλη μια βραδιά Stand Up Comedy στον Ορφέα με εκλεκτό line up και τέσσερις περφόρμερ με διαφορετικά κωμικά στυλ:
Παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, αφηγηματικός και ειλικρινής, αντλεί μια νοσηρή απόλαυση από το να αποκαλύπτει τις πιο ντροπιαστικές σκέψεις του, ελπίζοντας ότι και το κοινό θα τον συνδράμει με το γέλιο του, αναγνωρίζοντας σε αυτές τις σκέψεις πτυχές του εαυτού του.
Άλεξ Κένσιν Αποστολοπουλος: Αναμειγνύει σύντομο αστείο και μεγάλη φόρμα με κύριο στοιχείο το “edgy”, αιχμηρό χιούμορ και την έντονη σκηνική παρουσία. Γενικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα act της νέας γενιάς του stand up που έχει αφήσει πίσω του κλισαρισμένα και φτηνά αστεία.
Γιάννης Ρούσσος: Με μια διάθεση ασεβούς ανάπλασης ιστορικών και μυθολογικών αφηγήσεων και αναμειγνύοντας όπως και ο Κένσιν το σύντομο αστείο με μεγάλα αφηγηματικά μπιτ, του αρέσει να αναπαριστά επί σκηνής μια φαινομενικά μάτσο περσόνα και λίγο λίγο να την αποδομεί.
Ντενίζ Ουρέμ: Μια διαρκής πηγή ανατροπών, το βασικό παιχνίδι του Ντενίζ είναι να σε εκπλήττει ξανά και ξανά μέσα στο ίδιο μπιτ. Και η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι το άκακο, συμπαθητικό παιδί που έχεις μπροστά σου μεταμορφώνεται σε χρόνο ρεκόρ σε κάφρο και πάλι πίσω.
Καλά όλα αυτά τα τεχνικά, τώρα το αν είναι και αστείοι θα το κρίνετε εσείς, σας περιμένουμε όλους.

Eίσοδος : 4 ευρώ
ώρα :22:00
Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου