Ακούστε μας Live

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

10o Jazz στο Πάρκο, με ελεύθερη είσοδο – Στο Ίλιον χτυπά η καρδιά της JazzΟ Δήμος Ιλίου διοργανώνει για 10η συνεχή χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα Jazz Φεστιβάλ της χώρας. H καρδιά της Ελληνικής jazz, θα χτυπήσει και φέτος στο Ίλιον, στον μαγευτικό κήπο του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη), όπου θα φιλοξενήσει κορυφαίους καλλιτέχνες, με ελεύθερη είσοδο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 21:00 η Τάνια Γιαννούλη, το Γιώτης Σαμαράς quartet, με τους Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, Yoel Soto, Σωτήρη Ντούβα, Γιώτη Σαμαρά και το Gilad Atzmon trio, με τους Κωσταντίνο Στουραΐτη, Γιώργο Κωστελέτο, Gilad Atzmon, θα προσφέρουν στο κοινό εξαιρετικούς ήχους της jazz μουσικής, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς στη χώρα επιστρέφει, με δια ζώσης παρουσία, στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Πύργου Βασιλίσσης, για να οδηγήσει τους λάτρεις της jazz στα αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια κορυφαίων καλλιτεχνών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη ο οποίος και φέτος παραχωρεί δωρεάν και ευγενικά τον χώρο για τη φιλοξενία του “10ου Jazz στο Πάρκο”».

*Δείτε το σχετικό spot στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  

 

https://www.youtube.com/watch?v=o9As3-MKVtg

*Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ, KOSMOS 93,6


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου