Ακούστε μας Live

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Βαγγέλης Βατσινέας στην μουσική σκηνή του Ορφέα – Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Βαγγέλης Βατσινέας στην  μουσική σκηνή του Ορφέα – Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Ο Βαγγέλης Βατσινέας, τραγουδοποιός της νέας γενιάς, παρουσιάζει τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών καθώς και άλλα από τον προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Ποινολόγιο».
Μαζί του η Έλενα Χούντα στο πιάνο και ο Πέτρος Βασιλείου στην κιθάρα.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Ωρα έναρξης 22:00
Είσοδος 5 ευρώ

Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544   6939-187511

Βαγγέλης Βατσινέας

Ο Βαγγέλης Βατσινέας μεγάλωσε στην Κω. Σε ηλικία επτά ετών ξεκινά μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ παράλληλα γίνεται ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Κω ως κλαρινετίστας.
Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι ως μέλος του συγκροτήματος “Άσμα” και συνεργάζεται με τον στιχουργό Στέργο Παπαποστόλου και το μουσικό σχήμα “Μικρές Περιπλανήσεις” στην Κω.
Από το 2002, παράλληλα με τις σπουδές του, εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Πάτρας, έως το 2006 όπου και αποφοιτά από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.
Το χειμώνα του 2007 εγκαθίσταται στην Αθήνα, εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές και συνεργάζεται με τους Γεωργία Νταγάκη, Μιχάλη Κακέπη, Μαρία Καναβάκη, Αλέξη Μπαλακάκη. Επιπλέον, διευθύνει σχολικές χορωδίες και σπουδάζει ανώτατα θεωρητικά, πιάνο στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” και στο ‘’Ελληνικό Ωδείο’’.
Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ποινολόγιο” σε δικούς του στίχους και μουσική.
Το 2011 συμμετέχει σε μια καινοτόμα προσπάθεια οικολογικού χαρακτήρα με τίτλο “Παίζουμε Οικολογικά”, όπου 77 καλλιτέχνες σε 40 διαφορετικά σημεία της Αττικής τραγούδησαν τον “Ερωτόκριτο” του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Την περίοδο αυτή συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις και προετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά.
Ταυτόχρονα κυκλοφορούν νέα του τραγούδια και από άλλους ερμηνευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου