Ακούστε μας Live

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

JUMP N JIVE + SERA BELLOS QUINTET @ Ορφέας- Σάββατο 5 Οκτωβρίου

 

 
JUMP N JIVE + SERA BELLOS QUINTET @ ΟρφέαςΣάββατο 5 Οκτωβρίου 


Σας περιμένουμε για τρελό πάρτυ Swing - Lindy Hop 
Ελάτε να πάρετε μια γεύση από τον μαγικό κόσμο των Swing χορών που μας μεταφέρουν πίσω στις δεκαετίες!
To μενού περιλαμβάνει:
Live act απο τους υπέροχους Sera Bellos Quintet
Mουσικές swinging Jazz, Rhythm & Blues και RnR από την Dj Elena Evangelia
Social Dance από όλους
Τι λέτε λοιπόν, χορεύουμε?
..


Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Ώρα Έναρξης 22:00
Είσοδος 5 ευρώ


Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544   6939-187511


Λίγα λόγια για τους Jump n Jive :
Jump & Jive - Athens Swing Team (GR)
Σε μία πόλη που πάλλεται από ζωή και μουσικούς ρυθμούς σε αφθονία, η διάθεση για χορό είναι αναμενόμενη. Την επόμενη φορά που θα ακούσεις ένα τραγούδι του Έλβις και θα θέλεις να ακολουθήσεις το Rock’n’Roll του, μην σταματήσεις μέχρι να βρεις τους Jump & Jive - Athens Swing Team! Μία μεγάλη χορευτική οικογένεια που μονίμως προσθέτει νέα μέλη και φυλάει μία θέση στο παρκέ της για εσένα! Η σχολή μας ιδρύθηκε το 2013, με σκοπό τη διάδοση των αυθεντικών Swing χορών, που αναπτύχθηκαν τις δεκαετίες '20-'50 στην Αμερική και συνεχίζουν να ψυχαγωγούν ολόκληρο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Χορεύουμε από Charleston, Lindy hop μέχρι Rock n Roll & Boogie Woogie, ενώ στα μαθήματά μας τζαμάρουν χορευτές όλων των ηλικιών, από 3,5 ετών και χωρίς κανένα άλλο όριο. Οι έδρες μας είναι δύο, μία στο Κουκάκι και μία στο Π. Φάληρο, όπου θα μας βρεις να χορεύουμε και να περνάμε υπέροχα στα μαθήματα επί έξι μέρες την εβδομάδα. Την έβδομη θα υπάρχει πάντα ένα πάρτι. 
Θα μας συναντήσεις επίσης σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε όποια δράση ή event προωθεί τη jazz κουλτούρα στη χώρα μας (βλ. Django Fest, Retro Festival, Athens Lindy Exchange, Wild West Festival κ.α.) Είμαστε διοργανωτές δύο φεστιβάλ που προωθούν τους swing χορούςτου ‘Wild West Festival’ και του ‘Athens Lindy Exchange’. 

Βρες το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας στο website μας και ακολούθησέ μας για να ενημερώνεσαι για τις εμφανίσεις μας, τους νέους κύκλους μαθημάτων, τα σεμινάρια και τα event που διοργανώνουμε καθημερινά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου