Ακούστε μας Live

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

UNDERWATER BUBBLE SHOW - ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 16:00

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
BUBBLE SHOW

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Ένα Υπερθέαμα με Σαπουνόφουσκες
Για Παιδιά και Μεγάλους


Σαββατο 7 & Κυριακη 8 Δεκεμβριου 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ»
Θεσσαλονίκη
Tο Underwater Bubble Show έχει βραβευτεί με το Βραβείο Merlin Award, του International Magicians Society ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΩΝ ΚΟΣΜΟ SHOW για Όλη την Οικογένεια για το 2018! 


Εμπνευσμένο από το διάσημο «Cirque Du Soleil», το Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ -- λέιζερ, κανόνια χιονιού,καπνού, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο -- που δίνει διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας.

Με αναφορές και αποφθέγματα από τα κλασσικά και αγαπημένα παραμύθια - Άλικη στην Χώρα των Θαυμάτων, Μικρή Γοργόνα, Πίτερ Παν, Πινόκιο, είναι ένα μοντέρνο παραμύθι, με ισορροπημένο συνδυασμό της δραματικής τέχνης, παντομίμας, χορού, κουκλοθεάτρου, ακροβατικών και μαγείας, που μαζί με τις εντυπωσιακές, πολύχρωμες, τεράστιες σαπουνόφουσκες δημιουργούν ένα θέαμα μοναδικό και εξαιρετικό για κάθε είδους κοινό.
Το Underwater Bubble Show διηγείται το Φανταστικό Ταξίδι του Κύριου Β στον πολύχρωμο υποβρύχιο Μπουρμπουληθρόκοσμο. Είναι μια ιστορία που αφορά τις ζωές όλων μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζωή μπορεί να είναι γκρίζα ή και χρωματιστή... Μην ανησυχείτε! Στο ταξίδι που θα σας πάρει ο Κύριος Β, όλα είναι γεμάτα χρώματα!

Μετά από μια μεγάλη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, ο Κύριος Β βρίσκεται ως δια μαγείας σ' ένα φαντασμαγορικό, χαρούμενο και πολύχρωμο μέρος που λέγεται..Μπουρμπουληθρόκοσμος. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να ονειρευτεί και να αισθανθεί, να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη... Οι κάτοικοι του Μπουρμπουληθρόκοσμου-ιππόκαμποι, δρακόψαρα, αστερίες, γοργόνες, αχινοί και άλλα πλάσματα θα συντροφέψουν τον Κύριο Β στο φανταστικό του ταξίδι στον υποβρύχιο κόσμο, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα

Το Underwater Bubble Show είναι παράγωγη του Brinum -X Theatre της Λετονίας, και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες ,με μεγάλα τουρ στη Αμερική και Κίνα. Την σκηνοθεσία υπογραφεί ο Ιταλός, Enrico Pezzoli με σημαντικές παράγωγες στο ιστορικό του, όπως η σκηνοθεσία των Τελετών Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι 2014. Ο Enrico Peccoli είναι ταυτόχρονα και ηθοποιός και Μάγος.. και ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στον χώρο της τέχνης της σαπουνόφουσκας παγκοσμίως.

Η μουσική της παράστασης είναι του Valdis Zilveris, του σημαντικότερου Λετονού μουσικοσυνθέτη θεατρικών έργων και τα κοστούμια της Elita Patmalniece, διάσημης σχεδιάστριας μόδας και μόνιμης συνεργάτιδας της Εθνικής Όπερας της Λετονίας.

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλη την αίθουσα, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show, καθώς πρόκειται για ένα διαδραστικό θέαμα , με συμμέτοχη του κοινού που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας.

Και όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο Γάλλος ποιητής Paul Vallery:
«Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα είναι να ξυπνήσεις..»

Πληροφορίες:

Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ
Θεσσαλονίκη

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 - 19:30
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 - 12:30
και έξτρα παράσταση
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 - 16:00
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ»
Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 19:30
Κυριακή 8 Δεκεμβριου, 12:30

έξτρα παράσταση:
Κυριακή 8 Δεκεμβριου, 16:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες


Α Ζώνη: 35€ (παιδικό: 20€)
Β Ζώνη: 25€ (παιδικό: 15€)
Γ Ζώνη: 15€ (παιδικό: 10€)

'Η έκπτωση του παιδικού εισιτηρίου ισχύει για παιδιά ως 12 ετών

Άνεργοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών: 10€ στην Γ Ζώνη

ΑΜΕΑ: 5€ - Συνοδός: 10€
Σε ειδικές θέσεις χωρίς αρίθμηση με εύκολη πρόσβαση

Ειδικές τιμές για Μέλη Συλλόγου
Υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς:
Α ΖΩΝΗ: 30€ (παιδικό: 15€)
Β ΖΩΝΗ: 18€ (παιδικό: 10€)
Γ ΖΩΝΗ: 12€ (παιδικό: 8€)
(ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου αριθμού εκπτωτικών εισιτηρίων)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
- Σε όλα τα καταστήματα Public
- Online: tickets.public.gr
- Onine: www.ticketservices.gr

E-TICKET
Αγοράζοντας το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF ώστε να εισέλθετε απευθείας με αυτά στον χώρο της εκδήλωσης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ
INTERSHOW PRODUCTIONS
ΑΦΜ: 105039722
ΔΟΥ: Δ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου