Ακούστε μας Live

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

DEATHCRAEFT – “Spreading lies” από το άλμπουμ "On Human Devolution"DEATHCRAEFT – “Spreading lies” από το άλμπουμ "On Human Devolution".

Οι Deathcraeft είναι μία thrash/death metal με έδρα την Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2017 από τον κιθαρίστα Κώστα Καλαμπόκα – ο οποίος  μέτα την αποφοίτησή του απο το Berklee College of music επιχειρεί ως ιδιοκτήτης στουντίου ηχογράφησης και παραγωγής στα Ιωάννινα . Έχοντας κάνει παραγωγές για διάφορες μπάντες της Ελλάδας αλλά και του  εξωτερικού καλεί τον Γιάννη Χιονίδη (ντράμερ του progressive death συγκροτήματος Echidna) και τον τραγουδιστή Νίκονα Τσολάκο και ηχογραφεί το debut album των Deathcraeft "On Human Devolution".
Πρόκειται για ένα concept album βασισμένο στις νουβέλες του H.P. Lovecraft και την Cthulhu  μυθολογία, αλλά με κοινωνικοπολιτικά στοιχεία στον πυρήνα του.
Το "On Human Devolution" κυκλοφόρησε στο bandcamp (https://deathcraeft.bandcamp.com/) 5 Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει από το  distrokid σε όλες τις digital streaming πλατφόρμες (Spotify, Amazon, iTunes) στις 27 Ιουλίου. Θα είναι διαθέσιμο σε CD τον Σεπτέμβριο 2020.
Στο "On Human Devolution" συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι Spreading lies”. 
Δείτε το lyric video του τραγουδιού εδώ
Official links
Deathcraeft - Daydreaming in the Abyss (Official - Audio/Lyric Video)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου