Ακούστε μας Live





Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Zante Dilemma-Πεταλούδα



ΟΙ  Zante Dilemma παρουσιάζουν το απόλυτο το hit του καλοκαιριού.
«Τσαλαβουτώντας» μέσα στο ναρκοπέδιο υποβλητικών στίχων και τυλιγμένοι σ΄ ένα σύννεφο μυσταγωγικής μελωδίας, οι Zante Dilemma, σφυρηλατούν στο αμόνι της έμπνευσής τους τον απόλυτο ύμνο του φετινού καλοκαιριού! Διασκευάζουν την πασίγνωστη «Farfalina» του Luca Carboni και φορώντας στον έρωτα την πιο γερή πανοπλία του, τον σπρώχνουν για νέες κατακτήσεις!
Και αυτός γενναίος και άπληστος, δηλώνει έτοιμος για νέες συναρπαστικές περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι… Οι Zante Dilemma σκορπίζουν το ανέσπερο καλλιτεχνικό τους φως στις χαραμάδες του μυαλού μας και με λόγια που επιπλέουν αγέρωχα και μοναχικά στον αφρό της καρδιάς μας, παρουσιάζουν στους φανατικούς θαυμαστές τους το νέο τους τραγούδι: Μια πράγματι απαιτητική παραγωγή, που αναμετριέται σε βαθμό δυσκολίας μόνο με τις ήδη εξερευνημένες ψηλές κορυφές του αγαπημένου συγκροτήματος. «Θέλω να φύγω μακριά» κραυγάζει σπαρακτικά ο Κώστας Εφέπουλος βάφοντας με την ερμηνευτική του παλέτα την καρτ-ποστάλ αυτού του καλοκαιριού!
Με τη ευαίσθητη φωνή του, ερεθίζει τα άλογα της φαντασίας μας και τα αφήνει να καλπάσουν ελεύθερα και αγέρωχα στις κορυφογραμμές της ψυχής μας! Είναι το hit του καλοκαιριού από τους Zante Dilemma, που ξυπνάει κάθε κοιμισμένο ηφαίστειο άδοξου ή ανεκπλήρωτου έρωτα και ξεσηκώνει ένα ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων. Το τραγούδι «Θέλω να φύγω μακριά» είναι η νέα μελωδική πρόταση από τους Zante Dilemma. Tην παρέα από τη Ζάκυνθο, που επιμένει να φτιάχνει μουσική όχι για τη μάζα, αλλά για προσωπικότητες!
Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου