Ακούστε μας Live

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΤANGO EMOTION

 Μύηση στην μαγεία του Αργεντίνικου tango,

στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

 

Ένα βραβευμένο μουσικό σύνολο με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς, ένας κορυφαίος τενόρος και δυο χαρισματικοί χορευτές Αργεντίνικου tango, γεμίζουν τη σκηνή της Αίθουσας «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, με σκοπό να δημιουργήσουν μοναδικά συναισθήματα στους θεατές της πρώτης εκδήλωσης της άνοιξης!

Το Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, στις 21:00, μέσα από μια ακόμα Live Streaming προβολή από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΚΗ https://www.cccc.gr/gr/live-streaming, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παράσταση Tango Emotion, η οποία επιχειρεί μία μύηση στην μαγεία του Αργεντίνικου tango: έρωτας, πάθος, αγάπη, η θλίψη του αποχωρισμού και η γαλήνη μιας τρυφερής αγκαλιάς ισορροπούν επί σκηνής.

Αποτελούμενο από τον Θωμά Κοντογεώργη (πιάνο), τον Λευτέρη Γρίβα (μπαντονεόν), τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο (βιολί), τον Αλέξανδρο Δεσποτίδη (κιθάρα) και τον Χάρη Παζαρούλια (κοντραμπάσο), το βραβευμένο μουσικό σύνολο Quinteto TANGartO, συνοδεύει τον τενόρο Αντώνη Κορωναίο και το χορευτικό ζευγάρι της Κατερίνας Σκουτέλη και του Μιχάλη Σουβλέρη σε ένα μουσικό πρόγραμμα εμπνευσμένο από το παθιασμένο Αργεντίνικο tango, όπως αποτυπώνεται στις συνθέσεις των Lalo Schifrin, Carlos García (1914-2006), Ástor Piazzolla (1921-1992), Mariano Mores (1918-2016), Rosita Melo (1897-1981), Francisco Canaro (1888-1964), Leopoldo Federico (1927-2014), Carlos Gardel (1890-1935), Κurt Weill (1900-1950) και Κώστα Καπνίση (1920-2007).

Βήμα και ισορροπία, κίνηση και μουσική, συναίσθημα και ένταση σε φλογισμένη αγκαλιά στους ρυθμούς του πιο παθιασμένου μουσικού και χορευτικού είδους, του Αργεντίνικου tango.

 


Quinteto TANGartO

Θωμάς Κοντογεώργης | πιάνο

Λευτέρης Γρίβας | μπαντονεόν

Γιώργος Παναγιωτόπουλος | βιολί

Αλέξανδρος Δεσποτίδης | κιθάρα

Χάρης Παζαρούλας | κοντραμπάσο

 

 

 

Αντώνης Κορωναίος | τραγούδι

 

Κατερίνα Σκουτέλη | χορός

Μιχάλης Σουβλέρης | χορός

 

 

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση ξεκίνησε. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/tango-emotion/

 

 

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών: AEGEAN | A Star Alliance Member

 

 

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου | ΠΣΚΗ

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. παρουσιάζουν το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού και τεχνών, καρπό μιας πολύχρονης και πολυπρόσωπης προσπάθειας, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Κρήτης - και όχι μόνο! Περιηγηθείτε ηλεκτρονικά και δείτε όλους τους χώρους του ΠΣΚΣΗ, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.cccc.gr/gr/360.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου