Ακούστε μας Live





Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

BRIAN DALTON – νέο single “The Follower”

 




Brian Dalton - The Follower (Official Video)

(Δείτε το εδώ)

https://www.youtube.com/watch?v=mpregq7uk-A


Γεννημένος στη μικρή πόλη Chaffee του Missouri των ΗΠΑ, ο Brian Dalton είναι ένας τραγουδιστής rock/pop που το πάθος του για τη μουσική ήταν παντοδύναμο από πολύ νεαρή ηλικία, με την οικογένειά του που είχε μουσική τάση, να του πυροδοτεί   τη φλόγα. Η μουσική του έχει περιγραφεί ως «πρωτότυπη και φρέσκια, με πολύ περιγραφικούς στίχους», σύμφωνα με τον κριτή του Διεθνούς Διαγωνισμού  Indie τραγουδιού του 2015, Kyle Novy.

Ξεκινώντας από μια μπάντα που έπαιζε κυρίως διασκευές στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Brian μόλις το 2013 άρχισε να ακολουθεί τη σόλο καριέρα του ως τραγουδιστής / τραγουδοποιός και κυκλοφόρησε το πρώτο του EP.

To 2018 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Drown", ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι με πάνω από 1,3 εκατομμύρια προβολές στο ΥouTube και μισό εκατομμύριο ροές σε 86 χώρες μόνο στο Spotify.

Το 2020 ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Brian κυκλοφόρησε 6 νέα singles. Ένα από αυτά, το single του "The Follower", προτάθηκε για το "Best of Rockfest" στο πρώτο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ Rockfest του Λος Άντζελες, που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 με τον Rob Zombie ως επίτιμο προσκεκλημένο .

 


 

www.briandaltonmusic.com

www.facebook.com/briandaltonmusic

www.youtube.com/c/briandaltonmusic

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου