Ακούστε μας Live

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή παιδιών και εφήβων στη διαδικτυακή έκθεση εικαστικών τεχνών «Με τα χρώματα της αθωότητας» του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

5 – 30 Ιουλίου 2021 στην ιστοσελίδα: www.clubunesco.gr Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η Τέχνη συνεχίζει να δημιουργεί και να ομορφαίνει τη ζωή μας. Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, ανταποκρινόμενος στις νέες συνθήκες και αξιοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου, συνεχίζει τη δημιουργία διαδικτυακών εκθέσεων, με την ετήσια έκθεση εικαστικών τεχνών που αφιερώνεται στα νέα παιδιά, τους εικαστικούς του «αύριο».«Με τα χρώματα της αθωότητας» είναι ο τίτλος της διαδικτυακής έκθεσης ζωγραφικής και εικαστικών, που θα πραγματοποιεί από 5 ως 30 Ιουλίου 2021 στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.clubunesco.gr, καθώς και στις σελίδες του στα δίκτυα Facebook και Youtube. Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος με έργα τους νέοι και νέες εικαστικοί δημιουργοί από 5 ως 18 ετών, μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου. Αφετηρία της διοργάνωσης, που και για το 2021 πραγματοποιείται διαδικτυακά, είναι η υποχρέωση που αισθανόμαστε ως πολιτιστικός φορέας, να αναδείξουμε την καλπάζουσα και αβίαστη φαντασία των νέων παιδιών και να δώσουμε βήμα στη δημιουργικότητά τους και τις εικαστικές, εκφραστικές τους ικανότητες.Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής αυστηρά, η Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, στη γραμματεία του Ομίλου, μέσω email: unescohellas.tlee@gmail.com, όπως περιγράφεται στους κατωτέρω όρους συμμετοχής. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας, δηλώσεις δε θα γίνονται δεκτές.ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νέοι και νέες εικαστικοί από 5 ως 18 ετών, μέλη ή μη της ομάδας Juniors του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος.
Κάθε νέα-νέος καλλιτέχνης, μπορεί να συμμετέχει με ένα (1) ως τρία (3) έργα του, ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, φωτογραφίας, μικτής τεχνικής ή κατασκευές (κολάζ, οριγκάμι, πηλός κλπ). Το θέμα είναι ελεύθερο.
Τα έργα θα χρειαστεί να αποσταλούν στο email του Ομίλου σε φωτογραφία μορφής jpg, με λογικό μέγεθος. Η φωτογραφία πρέπει να είναι έγχρωμη, υψηλής ανάλυσης (άνω των 350 dpi), χωρίς φωτοσκιάσεις, τοποθετημένη ευθέως και όχι υπό γωνίαν.
Ο γονέας – κηδεμόνας κάθε καλλιτέχνη θα χρειαστεί να αποστείλει στη γραμματεία, μέσω email, μαζί με τις φωτογραφίες των έργων συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τη δήλωση συμμετοχής ως την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 (καταληκτική ημερομηνία), όπου θα επισυνάπτονται τα στοιχεία επικοινωνίας του καλλιτέχνη (διεύθυνση - κινητό τηλέφωνο – email), καθώς και τα στοιχεία των έργων (τίτλος έργου, τεχνική - υλικό, διαστάσεις).
Τα έργα θα αναρτηθούν σε ειδικό φωτογραφικό άλμπουμ στην ιστοσελίδα του Ομίλου, καθώς και στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube.
Κάθε δημιουργός θα λάβει αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και εικαστικό κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή, μετά το πέρας της έκθεσης.Αναλυτικά οι όροι και η δήλωση συμμετοχής: www.clubunesco.gr

Για τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος


Η Πρόεδρος
Δέσποινα (Νίνα) Διακοβασίλη

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Πολλάτος        
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου