Ακούστε μας Live





Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Βρετανοί ELKAPATH μας παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ τους με τίτλο “Black Spiders”

 

Οι Elkapath είναι ένα νεοσύστατο σχήμα από τη Μεγάλη Βρετανία, με μεγάλη διάθεση να μας βάλει σε ένα ψυχρό και ερεβώδες κλίμα. Πράγμα που καταφέρνουν απόλυτα στο ντεμπούτο τους, υπό τον τίτλο Black Spiders, μέσω της συνεργασίας τους με τη 'δική' μας Symmetric Records.

 

Με στοιχεία που ενώνουν τους HIM με τους Depeche Mode και τους Murderdolls με τους Sisters Of Mercy, oi Βρετανοί γκοθομεταλάδες, φρεσκάρουν τις επιρροές τους και τις πάνε ένα βήμα μπροστά.

Το Black Spiders με την ανάλογη τρομολαγνική αύρα, γεμάτη ανατριχίλες και σκοτεινιά είναι η απόλυτη παρέα για γκοθάδες που θέλουν να αναπολήσουν την εφηβεία τους ή για μεταλλάδες που θέλουν λίγο να μαυρίσουν το μέσα τους, χωρίς όμως να ψυχοπλακωθούν.

Όλο το άλμπουμ είναι ένα όμορφο μάθημα gothic μουσικής κουλτούρας για τους νέους και μια ωραία θύμηση για τους παλαιότερους, δίχως να ανακαλύπτεται ο τροχός, αν και ταιριάζει τέλεια με το concept του Halloween που θέλουν να περάσουν οι ιθύνοντες, ακόμα και μέσα από την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του άλμπουμ.

 

Το Black Spiders σίγουρα είναι ένα άκρως επαγγελματικό και ώριμο βήμα για τους Elkapath, δίχως όμως καινοτομίες, παρά τη φρέσκια αναθύμηση σε κλασικούς ήχους του είδους τους.

Παρόλα αυτά, μια νυχτιά υπό το φως των κεριών και με λίγο κρασάκι, όλα θα δέσουν απόλυτα και αρμονικά μεταξύ τους και οι Βρετανοί θα αποτελέσουν τέλεια παρέα.

 

www.elkapath.co.uk

https://www.facebook.com/elkapath

https://www.instagram.com/elkapath

https://www.youtube.com/c/elkapath

https://twitter.com/elkapathm

https://elkapath.bandcamp.com

Elkapath - Black Spiders

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου