Ακούστε μας Live





Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Αλέξανδρος Τσουβέλας “BEST OF” Summer Final Tour

 Αλέξανδρος Τσουβέλας “BEST OF” Summer Final Tour

 


OPENING ACT : Νίκος Παντελής


Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Faliro Summer Theater
 

Αλέξανδρε γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Και ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει για το “BEST OF” Summer Final Tour, με τα καλύτερα κείμενα της πολυετούς πορείας του εμπλουτισμένα με προσωπικά του βιώματα και ιστορίες απείρου κάλλους!

Κάθε παράσταση είναι διαφορετική, πρόζα, αυτοσχεδιασμός και διαδραστικότητα, απίστευτο γέλιο και σάτιρα με χαρακτήρες διάσημους αλλά και της διπλανής πόρτας, ατάκες που άφησαν εποχή και ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στα καλύτερα του επί σκηνής!

Αλέξανδρος Τσουβέλας
Ο Αθηναίος κωμικός αποτελεί φαινόμενο για τα εγχώρια δεδομένα αφού η επιτυχία του είναι σχεδόν ανεπανάληπτη. Τα τελευταία 5 χρόνια μετράει εκατοντάδες SOLD OUT παραστάσεις σε  Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη! 

Μπορεί να δραστηριοποιείται ως κωμικός εδώ και περίπου 7 χρόνια, όμως, έπειτα από την πρώτη guest συμμετοχή του σε ένα βίντεο του Netwix έγινε από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στις νέες ηλικίες. 
Η δική του εκπομπή, το «Οδηγίες Χρήσης», «Τίνος είσαι΄ συ»,  είναι μια κωμική εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα στερεότυπα των καθημερινών ανθρώπων και όχι μόνο. Παράλληλα με το Youtube θα τον ακούσεις και καθημερινά στο ραδιόφωνο και πιο συγκεκριμένα στη συχνότητα του bwin ΣΠΟΡ FM από τις 8.00 έως τις 10.00 όπως επίσης μπορείς να τον δεις στην COSMOTE TV στην εκπομπή στο "ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ"

OPENING ACT : Νίκος Παντελής

Ο  άνθρωπος που έχει όνομα για επίθετο, ο ‘’ Έλληνας του εξωτερικού’’ Νίκος Παντελής.

Ο Νίκος ή ο Παντελής (γυρνάει και στα δύο), κατάγεται από την Ρόδο αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες όπου και  αποφάσισε να ασχοληθεί με το stand up (στα Αγγλικά και στα Ελληνικά) με απόλυτη επιτυχία αφού μετράει ήδη πολλές παραστάσεις στο Εξωτερικό!

Αξίζει να γνωρίζετε ότι στους κύκλους της κωμωδίας του εξωτερικού αυτοαποκαλείται ως ' The king of the North' γιατί δεν έχει ιδέα από προσανατολισμό.

 

Info

Αλέξανδρος Τσουβέλας “BEST OF” Summer Final Tour

Δευτέρα 03.07.2023 | Ώρα έναρξης: 21:30

Faliro Summer Theater

*Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO – Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο,  17564

Πληροφορίες : 210 9213310

Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Α ΖΩΝΗ: 20 € -  Β ΖΩΝΗ: 18€ - Γ ΖΩΝΗ: 16€ - Δ ΖΩΝΗ: 14€

 

Εισιτήρια προπωλούνται

Online: www.viva.gr - www.falirosummertheater.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt 

Τηλεφωνικά στο 2109213310

*How to get there:
– Μετρό: Σταθμός “Συγγρού – Φιξ” (ΣΕΦ) και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση “Φόρος”)
– ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση “Φόρος”) είτε τραμ / γραμμές “Αριστοτέλης 4” ή “Θουκυδίδης 3” (Στάση “Δέλτα Φαλήρου”)
– Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου” Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση “Δέλτα Φαλήρου”
– Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση “Φόρος”) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου