Ακούστε μας Live





Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Ακούσαμε το άλμπουμ των HELLPASS με τίτλο "Gates of War"

 



Είστε έτοιμοι για κοπάνημα, ιαχές, μάχες και έναν κόσμο σφυρηλατημένο από Heavy Metal μουσική; Τότε το albumGates Of War” των HellPass είναι το album που ψάχνετε!

Ένα album με 9 τραγούδια που σε βάζουν απευθείας στο νόημα και το ύφος του δίσκου, το οποίο χτίζει σιγά σιγά τον χαρακτήρα της μπάντας προσφέροντας στον ακροατή καθαρό heavy metal που έχει μπλέξει το vintage με το φρέσκο. Οι επιρροές τις μπάντας δεν είναι τόσο φανερές όσο θα περίμενε κανείς από ένα συγκρότημα που κάνει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα και παρατηρούμε έτσι, ότι οι HellPass έχουν επιλέξει να μας παρουσιάσουν συνθέσεις με στοιχεία πρωτόγνωρα. Με στοιχεία που στηρίζονται στις κιθάρες οι οποίες είτε βγάζουν τα solo τους είτε περιπλέκονται με τα υπόλοιπα όργανα και δίνουν αρκετές συνθέσεις που κινούνται με μεσαίες ταχύτητες.

Γενικά, οι HellPass έχουν δώσει αρκετή βάση στην ενορχήστρωση των οργάνων και μοιάζουν αρκετά καλοί γνώστες της μουσικής. Με τις τεχνικές τους, με τις εναλλαγές τους και με σημεία κλειδιά στα τραγούδια που δεν φεύγουν εύκολα από το μυαλό σου. Ακούστε τα “Gates Of War”, “Fallen Hero”, “Light In The Dark”, “Futura”, “Oath To The Metal Gods” και “Burning Flags” και θα δείτε ότι θα έχετε την επιθυμία να τα ακούσετε ξανά και ξανά. Εμένα ήταν τα αγαπημένα μου και τα συστήνω σίγουρα!

Επιπλέον, αυτό που δεν φεύγει σίγουρα από το μυαλό σου στο νέο albumGates Of War” είναι η όλη ατμόσφαιρα που συνοδεύει το album. Οι HellPass έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν το όνομα του δίσκου στη μουσική τους. Έχουν αυτή τη βαρβαρότητα, αυτή τη διάθεση για ξύλο και headbanging που σε κάνει να ξεσηκωθείς από την καρέκλα σου και να κάνεις τη δική σου εικονική συναυλία. Το νιώθεις το album στο 100% και σε ηλεκτρίζει ευχάριστα από την αρχή ως το τέλος.

Για κλείσιμο αυτής της δισκοκρτικής, σας κρατάμε τον άσο που έχουν οι HellPass στο μανίκι τους. Αυτός είναι το στιχουργικό κομμάτι. Μέσα από ώριμη προσέγγιση και γράψιμο, οι HellPass δίνουν στους ακροατές στίχους γραμμένους για τα σημεία και τις δυσκολίες των καιρών, καθώς και για τα γεγονότα με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μία προσέγγιση που τους δίνει θετικό πρόσημο και για νέα μπάντα στον χώρο θα τους κάνει να μην περάσουν απαρατήρητοι! Έξυπνη κίνηση που αξίζει εύσημα!

Οι HellPass λοιπόν, δείχνουν τα δόντια τους μέσα από αυτό το album και σε βάζουν στον κόσμο τους χωρίς να υιοθετούν επιρροές, αλλά πρωτοπορώντας σε πολλά πράγματα μέσα από ρίσκο και δουλειά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και να τους τιμήσετε πατώντας το play! Δίσκος που θα συζητηθεί…Και εις ανώτερα!

 

Youtube: https://youtube.com/@hellpassband

Facebook: https://www.facebook.com/hellpass.band

Bandcamp: https://hellpass.bandcamp.com

Spotify: https://rb.gy/wcokiw

Instagram: https://www.instagram.com/hellpass.band/

+3

HellPass - "Gates of War" (Official Music Video)

https://www.youtube.com/watch?v=-Zw9jBt7qVE

HellPass - "Oath to the Metal Gods" (Official Music Video)

https://youtu.be/iKqjPXxMHRY

HellPass - "Futura" (Official Music Video)

https://youtu.be/utlvVsp7dts

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου