Ακούστε μας Live

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Ακούσαμε το άλμπουμ των SEBIA με τίτλο "Acceptance Of Reality"
 

Το ντεμπούτο album των Sebia με το όνομα Acceptance Of Reality βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στα ράφια της μουσικής βιομηχανίας με το συγκρότημα από την Αθήνα να βάζει σταθερές βάσεις για ένα μουσικό μέλλον που μόνο θετικά φαίνεται να έχει να δώσει.

8 τραγούδια και διάρκεια περίπου 50 λεπτών δείχνουν αρκετά για να δεις ότι οι Sebia δεν είναι απλά ένα ακόμα συγκρότημα, αλλά έχουν φροντίσει να ανταπεξέλθουν παραπάνω από ικανοποιητικά στα αυτιά του ακροατή, δίνοντας μουσικές στιγμές με πάθος, όρεξη και ατμόσφαιρα που πηγάζει από όλα αυτά που τους εκφράζουν. Από όλα αυτά που είναι τα μέλη των Sebia και η πραγματικότητα τους που όσο ακούς το δίσκο, συνειδητοποιείς γιατί διάλεξαν αυτό τον τίτλο.

Στο
album αυτό λοιπόν, θα βρείτε διάφορα τραγούδια, τα οποία έχουν όλα κάτι ξεχωριστό να δώσουν. Έχουν το καθένα τους τον τύπο τους και μένουν στα αυτιά σου για το καλούπι τους που έχει φτιαχτεί με ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το Lockdown, το Get Out Of Your Heads και το Shipwreck σε παίρνουν από το χέρι για το μουσικό ταξίδι της μπάντας και σου δίνει μία γεύση για το πώς θα κινηθούν σε σύνολο το καθένα για δικούς του λόγους που ανακαλύπτεις ασταμάτητα όσες φορές και να βάλεις το δίσκο, για να έρθει μετέπειτα το κομμάτι Beyond This World αλλά και Voices, όπου αρχίζουν να φτιάχνουν το πέπλο του δίσκου. Το πρώτο (σ.σ. Beyond This World) έχει κάτι το πικάντικο στον ήχο του και δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς, αλλά και ξεσηκωμού στον ακροατή, ενώ το δεύτερο (σ.σ. Voices) σε κερδίζει με την θεατρικότητα του που είναι και η βάση σε αυτόν το δίσκο. Μάλιστα, το Voices θα το αγαπήσεις κατευθείαν και σίγουρα θα το βάλεις στα αγαπημένα του album.

Όσο περνάει ο δίσκος, στα αυτιά σου πρόκειται να φτάσουν τραγούδια όπως τα Ship Lost Through The Mist και Witch Hunt με το δεύτερο να υπερισχύει του πρώτου για την ταξιδιάρικη αίσθηση που βγάζει. Σε πάει σε εποχές μαγισσών με την εκφραστικότητα της εποχής να σε γεμίζει τόσο σε ήχο όσο και στίχο. Ιδιαίτερο κομμάτι που θα ταίριαζε σίγουρα σε κάποια δουλειά της μεγάλης οθόνης.

Ο δίσκος κλείνει με το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, στο οποίο θα βρείτε το συνολικό νόημα των Sebia μουσικά. Είναι σημείο αναφοράς για το δίσκο και για αυτό που θέλουν να δείξουν μουσικά οι Sebia και δεν πρέπει να το χάσετε! Είναι η μουσική τους πραγματικότητα!

Έχουμε λοιπόν εδώ ένα δίσκο, ο οποίος είναι δυνατός μουσικά, αισθητικά, αλλά και στιχουργικά και για ντεμπούτο album ξεπερνάει τις προσδοκίες των ακροατών! Ακούστε το, αγαπήστε το και στηρίξτε το!

 

https://sebiatheband.wixsite.com/sebia-official

https://www.facebook.com/sebia.official

https://www.instagram.com/sebia.official/

https://www.youtube.com/@sebiatheband

 

VOICES – VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=NFBGuU3t-PQ

SHIP LOST THROUGH THE MIST - VIDEO
https://www.youtube.com/watch?v=rII_3B2py4s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου