Ακούστε μας Live

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθησαν -6- άτομα και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -7- κιλά και -646,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης

 


Ειδικές δράσεις  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών


Ειδικές δράσεις, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκαν στις 30 και 31-10-2023 στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Σκοπός των επιχειρησιακών δράσεων είναι η αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών και η αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που ενδεχομένως προκύπτουν στα σημεία εμπορίας.

Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα της ειδικής δράσης (30-10-2023) συνελήφθησαν από τους ανωτέρω αστυνομικούς, 57χρονη ημεδαπή και δύο 21χρονοι αλλοδαποί. Στην κατοχή της 57χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6- γραμμ. (SNUNK) ενώ στην κατοχή των 21χρονων βρέθηκε συνολικά ποσότητα -0,8- γραμμ. συνθετικής κανναβινοειδούς ναρκωτικής ουσίας (BOOM).

Στο πλαίσιο διερεύνησης των αγοραπωλησιών των ανωτέρω ποσοτήτων, την δεύτερη ημέρα της ειδικής δράσης (31-10-2023) συνελήφθη αρχικά 60χρονος ημεδαπός καθώς από έρευνα στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -7- κιλά και -640- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SNUNK) με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 59 και 27 ετών καθώς από έρευνα στην κατοχή τους και σε οικία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -100- γραμμ. συνθετικής κανναβινοειδούς ναρκωτικής ουσίας (BOOM).

Βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 7- κιλά και -646,5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SNUNK),
  • 100,8- γραμμ. συνθετικής κανναβινοειδούς ναρκωτικής ουσίας (BOOM),
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • -2- κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των -95- ευρώ.

Οι ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου