Ακούστε μας Live

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Μια εξαιρετική παράσταση από το «ΕΡΕΙΣΜΑ» που καταχειροκροτήθηκε από όλουςΜια εξαιρετική παράσταση ανέβασαν μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ «ΕΡΕΙΣΜΑ», τα οποία το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου παρουσίασαν το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» σε μια πιο… κωμική έκδοση.

Στην πλημμυρισμένη από κόσμο Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, τα μέλη της θεατρικής ομάδας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους αλλά και συνολικά με το αποτέλεσμα που παρουσίασαν, για το οποίο δούλεψαν όλοι οι ωφελούμενοι της δομής.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην παράσταση, λέγοντας πως τα παιδιά έδειξαν τις μεγάλες δυνατότητές τους αλλά και το ότι γίνεται μια εξαιρετική δουλειά.

Ο Γιάννης Νικολιάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των ατόμων με ειδικές ανάγκες «η Φωλιά», που «αγκαλιάζονται» από το «ΕΡΕΙΣΜΑ», ευχαρίστησε θερμά τον δάσκαλο και σκηνοθέτη Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη μεγάλη του προσφορά και το έργο που επιτελεί.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ναουάφ Δαουάχερ , η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κατερίνα Βελέντζα, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Θερμού, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Παναγοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σταθάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Παντελάρος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Ντηνιακός και Άρης Πανόπουλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου