Ακούστε μας Live





Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Μια βραδιά στην Πόλη 15 - 16 Απριλίου

Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μετά από καιρό προσκαλεί και πάλι τους φίλους της στην Αθήνα στο Θέατρο Παλλάς στις 15 και 16 Απριλίου 2019, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της να μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.


Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως το “Baharat”, ή αλλιώς "Πολίτικη Κουζίνα", το "Babam ve oglum" το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το "Ulak" καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες "Birleşen Gönüller", “Nadide hayiat” και “Iftarlik gazoz “ . Επίσης, μουσική και τραγούδια από το δημοφιλές άλμπουμ "Το Aστέρι και η Eυχή" καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η "Φθινοπωρινή Iστορία", το "Συρανό ντε Μπερζεράκ" το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές και “Το Τρίτο Στεφάνι”. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από την μουσική και τα τραγούδια της τελευταίας της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, “1968”.
Μαζί της δύο μοναδικές τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç . Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, που ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων , μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή της από την Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής.
Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς – σολίστες που φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία, κάθε παράσταση γίνεται μια μοναδική εμπειρία!

Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου