Ακούστε μας Live





Τρίτη 23 Απριλίου 2019

MARCUS & MARTINUS 21 Ιουνίου Terra Vibe



X Lalala & TimeOut proudly present

MARCUS & MARTINUS

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Terra Vibe Park - Aθήνα

guest: The Players

Φέτος το θεματικό πάρκο Τerra Vibe ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό, νεανικό ΠΟΠ πάρτυ!
Oι Marcus & Martinus,
το μεγαλύτερο POP φαινόμενο της Σκανδιναβίας,
θα βρίσκεται στην Αθήνα για MIA μόνο εμφάνιση.
Γονείς, ενήλικες, παιδιά και έφηβοι μπορούν να χαλαρώσουν
στο καταπράσινο Terra Vibe όσο οι νεαροί φανς διασκεδάζουν,
γιατί ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να υποδεχθεί όλες τις ηλικίες.
Όπως λένε οι Marcus & Martinus: «Eίναι οι στιγμές που περνάμε μαζί που έχουν σημασία!»
Ο χώρος του Terra Vibe ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων προσφέροντας μια ασφαλή, καταπράσινη όαση κατάλληλη για παιχνίδια και εκδηλώσεις με κυρίαρχο στοιχείο πάντα τη ΜΟΥΣΙΚΗ και το ΘΕΑΜΑ.
Κορίτσια και αγόρια θα χορέψουν στους ποπ ρυθμούς των διδύμων Marcus & Martinus και θα γευτούν τη χαρά και ξεγνοιασιά που συνοδεύουν τις αγαπημένες τους ποπ μελωδίες.
Μόλις 17 ετών, τα δίδυμα αδέρφια από τη Νορβηγία έχουν ήδη εδραιωθεί ως επιτυχημένοι καλλιτέχνες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.
Η πιασάρικη μουσική τους και η μαγνητική σκηνική τους παρουσία
είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητες, κάτι που οι οπαδοί τους αποδεικνύουν στα social media αφού τα βίντεοκλιπ τους ξεπερνούν τις 180 εκατομμύρια προβολές!
Στόχος των Marcus & Martinus είναι να καλλιεργούν νέες στιγμές μαζί ως αδέρφια αλλά και με τους οπαδούς τους – και η πορεία τους μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας γιατί οι φανατικοί οπαδοί των Marcus & Μartinus, γνωστοί και ως «ΜMers», θα κατακλύσουν το καταπράσινο TERRA VIBE PARK γιατί κανείς δε θέλει να χάσει αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.
Kαι επειδη ο pop εορτασμός για τις νεαρές ηλικίες δε σταματά εδώ, λίγο πριν την εμφάνιση των Μarkus & Martinus, θα ανέβουν στην σκηνή οι The Players, το Ελληνικό Boyband –φαινόμενο– της Μinos Emi/Universal!
Oι The Players είναι νικητές του βραβείου «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου» στα βραβεία MAD VMA 2018, Έλληνες πρεσβευτές της διεθνούς καμπάνιας “HELP A DANE” του 2018, καθώς και κύριοι πρεσβευτές του προγράμματος Live Without Bullying.
Επισκεφθείτε τα ακόλουθα links για μια μικρή γεύση του τι θα επακολουθήσει τη μαγική βραδιά της 21ης Ιουνίου.
Social Media links Μarcus & Martinus:
Social Media links The Players:
H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.
*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing δωρεάν μια θέση parking.
*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.
Online Πώληση
Γενική Είσοδος: 41,80 €
Golden Standing Tickets* (διακεκριμένη ζώνη, μπροστά στη σκηνή): 88 €
VIP Tickets*: 88 €
*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing δωρεάν μια θέση parking.
*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.
Σχετικά με το Πάρκιγκ
*Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP ή Golden Standing προσφέρεται μια θέση parking σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της κύριας εγκατάστασης.
Σχετικά με τα VIP εισιτήρια
Tα VIP εισιτήρια προσφέρουν δυνατότητα καθίσματος και πρόσβαση σε καθορισμένο αναψυκτήριο.
Online
hunteragency.gr | viva.gr
Προσοχή: Παρακαλούμε τους υποψήφιους αγοραστές να αγοράζουν τα εισιτήριά τους μόνο από τα επίσημα σημεία προπώλησης (Hunter Agency, Μusicland, www.hunteragency.gr,Viva.gr) και όχι από άλλους ηλεκτρονικούς ή φυσικούς μεταπωλητές προκειμένου να αποφύγουν τυχόν υπέρ-χρεώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη επικοινωνήστε με τα: press@xlalala.gr | 30 210 3643468
Marcus & Martinus
Όσοι δεν τους γνωρίζετε καλύτερα να τους μάθετε γιατί πρόκειται το μεγαλύτερο ποπ ντουέτο της Σκανδιναβίας, με φανατικούς θαυμαστές - για την ακρίβεια θαυμάστριες - σε όλο τον κόσμο.
Γεννημένοι το Φεβρουάριο του 2002, οι Marcus & Martinus μεγάλωσαν σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Νορβηγίας, το Trofors. Από νεαρή ηλικία, τα αγόρια απολάμβαναν να τραγουδούν και να διασκεδάζουν τον κόσμο και στην ηλικία των 9 έγραψαν το πρώτο τους τραγούδι, παίρνοντας μέρος στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, MGPjr.
Με την δυναμική τους παρουσία επί σκηνής και το τραγούδι τους, τα αγόρια γοήτευσαν όλη τη Νορβηγία, κερδίζοντας στο διαγωνισμό το Σεπτέμβρη του 2012. Όσο οι fans τους γίνονταν περισσότεροι σε Νορβηγία, αλλά και σε άλλες χώρες, οι Marcus & Martinus ήθελαν να επεκταθούν και έτσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single στα αγγλικά.
Το Μάιο του 2016, κυκλοφόρησαν το hit “Girls’’, το οποίο σκαρφάλωσε στο #1 σε όλα τα Νορβηγικά charts και έχει περίπου 120 εκατομμύρια views στο YouTube. Ακολούθησαν τα “Heartbeat”, “I Don’t Wanna Fall in Love” και το dance hit ‘’Light It Up’. Το πιο εντυπωσιακό με τα αδέρφια Marcus και Martinus Gunnarsen είναι ότι είναι μόνο 17 ετών - και έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια καριέρας πίσω τους.
Γνώρισαν τεράστια επιτυχία από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ το οποίο λεγόταν “Hei” και κυκλοφόρησε το 2015 αποτελώντας μία δυναμική έναρξη της καριέρας τους.
Έπειτα ακολούθησε το αγγλόφωνο άλμπουμ τους “Together”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 και έφτασε στο Νο1 των Charts στη Νορβηγία και την Σουηδία καθώς σκαρφάλωσε και στα Top10 και Top20 της Φινλανδίας και της Δανίας. Ακολούθησε το “Together Tour” με sold out συναυλίες σε Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φινλανδία! Σημαντική στιγμή της ήδη αξιοσημείωτης πορείας τους ήταν η συναυλία που έδωσαν για την τελετή απονομής του Βραβείου Νομπελ 2016, η οποία και μεταδόθηκε παγκοσμίως.
Τα αδέλφια Marcus & Martinus κέρδισαν το 2016 το βραβείο «καλλιτέχνης της χρονιάς» στα Νορβηγικά Grammys και έγιναν έτσι οι νεότεροι νικητές σε αυτή την κατηγορία! Το βιβλίο για τη ζωή των Marcus & Martinus κυκλοφόρησε επίσης μέσα στο 2016 και είχε τίτλο «Vår Historie» («Our Story», «Η Ιστορία Μας»). Σειρά είχε το βιβλίο «Vår Verden» («Our World», «Ο Κόσμος Μας») το οποίο περιείχε αποκλειστικκές φωτογραφίες από τις συναυλίες τους. Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ «Sammen om Drømmen» («Together about the dream», «Μαζί για το όνειρο») το οποίο προβλήθηκε την ίδια εβδομάδα σε Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φινλανδία κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων το οποίο δεν είχε σημειωθεί ποτέ προηγουμένως στη Δανία. Το ντοκιμαντέρ κέρδισε το Νορβηγικό Κινηματογραφικό Βραβείο Amanda στην κατηγορία Αγαπημένης Ταινίας από το κοινό.
Για το τρίτο τους άλμπουμ «Moments», οι Marcus & Martinus συνεργάστηκαν με τους στιχουργούς και παραγωγούς που έχουν δουλέψει με καλλιτέχνες όπως ο Justin Bieber, η Lady Gaga και ο Jason
Derulo, δημιουργόντας με αυτόν τον τρόπο τα 10 πιο ώριμα κομμάτια αυτού του δίσκου. Πριν την κυκλοφορία του δίσκου, το καλοκαίρι του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο single με τίτλο «Like it Like it» με τη συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ Silentó. Ακολούθησε το τρυφερό «First Kiss», αλλά και το πιασάρικο «Dance With You». Ο τίτλος αντικατοπτρίζει την επιθυμία των Marcus & Martinus να δημιουργούν μαζί στιγμές – μαζί ως αδέρφια, αλλά και μαζί με τους θαυμαστές τους που σημαίνουν τόσα πολλα για εκείνους. Η πρώτη τους Ευρωπαϊκή περιοδεία είχε φυσικά τον τίτλο «Moments Tour», και ταξίδεψε σε 14 χώρες για 26 συναυλίες μέσα στο 2018.
Ένα από τα αγαπημένα τους πράγματα είναι να ταξιδεύουν για συναυλίες και να συναντούν νέους και παλιούς θαυμαστές, οι οποίοι αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

The Players
Οι The Players, το κορυφαίο boyband της Ελλάδας,
επέστρεψαν με νέο single!
Το πιο δημοφιλές ελληνικό boyband αλλάζει, ωριμάζει και επανέρχεται δυναμικά με ολοκαίνουργιο ήχο.
Το νέο single των The Players με τίτλο «Αναμονή» είναι ένα urban pop κομμάτι με στοιχεία trap σε παραγωγή του BretBeats, ο οποίος υπογράφει μερικά από τα μεγαλύτερα rap hits των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.
Το single συνοδεύεται από το super εκκεντρικό official music video του, στο οποίο βλέπουμε τα 3 μέλη του boyband κατά τη διάρκεια ενός… περίεργου πάρτι.
Dark αισθητική, sexy ατμόσφαιρα, εντυπωσιακά πλάνα και οι τρεις The Players όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, σε ένα βίντεο κλιπ που ξεκινάει και τελειώνει με το ίδιο ανατρεπτικό story.
Τι συνέβη τελικά εκείνη τη νύχτα;
Η απάντηση στο official music video του «Αναμονή» που κυκλορεί στο επίσημο κανάλι των The Players στο YouTube, από τη Minos EMI / Universal.
Δείτε το official video στο YouTube:
Μουσική: Κωνσταντίνος Γρηγορίου, BretBeats & Peris Keys
Στίχοι: Κωνσταντίνος Γρηγορίου, Παναγιώτης Χατζήπαπας
Οι The Players αποτελούνται από τους Γρηγόρη Ανδρουλιδάκη, Κωνσταντίνο Γρηγορίου και Παναγιώτη Χατζήπαπα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
Με την αγορά της προσφοράς «3 εισιτήρια VIP & ΔΩΡΕΑΝ VIP PARKING»  ή «3 εισιτήρια GOLDEN STANDING & ΔΩΡΕΑΝ VIP PARKING» δικαιούστε μία (1) θέση PARKING σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Terra Vibe. Την τελευταία εβδομάδα πριν το event οι αγοραστές της συγκεκριμένης προσφοράς θα λάβουν ενημέρωση στη διεύθυνση email που έχουν δηλώσει κατά την αγορά τους, προκειμένου να δεσμεύσουν ηλεκτρονικά τη θέση Parking και να καταχωρήσουν την πινακίδα του οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου