Ακούστε μας Live

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι. Πόσο μεγάλο είναι ένα ''πάντα''; ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

 


«Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι.
Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";»

του Ευγένιου Τριβιζά

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 
ώρα 21.00

Τo μουσικοθεατρικό ονειρόδραμα «Ο ΧΙΟΝΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ. Πόσο μεγάλο είναι ένα "πάντα";», βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα τού «ποιητή παραμυθιών» Ευγένιου Τριβιζά, παρουσιάζει η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 9.00 μ.μ. στο Ηρώδειο για μία μόνο παράσταση. Τη μουσική συνέθεσε ειδικά για την παράσταση ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου το σχεδιασμό φωτισμών ο Γιώργος Τέλλος και τις βίντεο-προβολές ο Χρήστος Μαγκανάς.
 
Στην παράσταση συμμετέχουν οι: Χάρης Ανδριανός, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νάντια Κοντογεώργη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Σπανός, Τώνια Σωτηροπούλου, Aποστόλης Τότσικας.  Μαζί τους οι ηθοποιοί: Μάριος Κρητικόπουλος, Χρήστος Νικολάου, Ιωάννα Πιατά, Κατερίνα Σούσουλα, Δημήτρης Τσακάλας. 

Στο ρόλο της Μαριάνας και των Διδύμων: μαθητές των Αρσακείων Σχολείων. 
Τα τραγούδια αποδίδουν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης και η Χορωδία GraduArti των αποφοίτων σε μουσική διδασκαλία τής Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη. 
Μουσική διεύθυνση:  Στάθης Σούλης
Eνορχήστρωση – επεξεργασία μουσικού υλικού: Θωμάς Κοντογεώργης 

Τα έσοδα τής παράστασης θα διατεθούν υπέρ τού Ταμείου Υποτροφιών των Σχολείων τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

Υπόθεση τού έργου
Η ιστορία ενός χιονάνθρωπου και ενός κοριτσιού: Eνός κοριτσιού που φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάει να μη λιώσει ποτέ. Ενός χιονάνθρωπου που, για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ξεκινάει για το πιο μακρινό και επικίνδυνο ταξίδι που μπορεί να φανταστεί κανείς·το ταξίδι για τον Βόρειο Πόλο. Αψηφώντας τον Χρυσό Εχθρό που τον πυρπολεί με φλογισμένα βέλη, τους Λασπάνθρωπους που τον καταδιώκουν για να τον λασποβολήσουν και χίλιους δυο κινδύνους ακόμα, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα παντοτινά, παραμυθένια χιόνια.

Είναι η ιστορία όλων των κοριτσιών που φτιάχνουν έναν χιονάνθρωπο και τού ζητάνε να μη λιώσει ποτέ, όλων των χιονάνθρωπων που για να κρατήσουν την υπόσχεσή τους επιχειρούν το ακατόρθωτο.

Χορηγοί παράστασης:  Εθνική Τράπεζα
                                      Vodafone  
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
(χάρτης)

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019ώρα: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΔιακεκριμένηΚανονικό: 45€ - Παιδικό: 32€
Α' Ζώνη 
Κανονικό: 38€ - Παιδικό: 25€
Β' Ζώνη 
Κανονικό: 30€ - Παιδικό: 22€
Γ' Ζώνη 
Κανονικό: 25€ - Παιδικό: 20€
Άνω Διάζωμα 
Κανονικό: 20€ - Παιδικό: 15€

Τα παιδικά εισιτήρια εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό ανα ζώνη
Η είσοδος επιτρέπεται για παιδιά από 6 ετων και άνω με αγορά εισιτηρίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Online: www.ticketservices.gr
καταστήματα 
PUBLICΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΤα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online μπορούν να παραληφθούν οποιαδήποτε στιγμή στο εκδοτήριο της Ticket Services στην Πανεπιστημίου 39, ή την μέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του Ηρωδείου. Για την παραλαβή αρκεί μια ταυτότητα ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε.

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, αν έχετε δικό σας εκτυπωτή, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε μορφή αρχείου PDF και να τα εκτυπώσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισέλθετε απευθείας στο χώρο της εκδήλωσης, χωρίς να περάσετε πρώτα από το ταμείο.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία
Κοινωφελές Σωματείο Ιδιωτικού Δικαίου
ΑΦΜ: 090002782 ΔΟΥ: Α' Αθηνών
Κοκκώνη 18, Π. Ψυχικό, 154 52

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου