Ακούστε μας Live





Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Elysium: νέο Line-up και νέο άλμπουμ.

 



Περισσότεροι συμφωνικοί και folk ήχοι, με μια πιο ισχυρή και περισσότερο prog κατεύθυνση.
Elysium: νέο Line-up και νέο άλμπουμ


Ένα σημαντικό όνομα στην ιταλική σκηνή Prog / Rock όπως ο Giacomo Anselmi στην κιθάρα μπαίνει στο Ιταλικό συγκρότημα.

Μια ανανεωμένη συμφωνική και κλασική στάση, αλλά με μια πινελιά Prog και Rock προσανατολισμένη στις ενορχηστρώσεις και τους ήχους: έτσι εμφανίζονται σήμερα οι Elysium, η πραγματική αποκάλυψη της Rock \ Metal σκηνής στην κεντρική Ιταλία, επανέρχονται το 2020, μετά από την εποικοδομητική χρονιά που έφερε την έκρηξη της μπάντας στην Ευρώπη αρχικά (2019) και παγκόσμια αργότερα (αρχές του 2020) με την εκτόξευση για  5 εβδομάδες στα charts, στη θέση νούμερο 1, σε αμερικανικά ανεξάρτητα ροκ ραδιόφωνα, με τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά "Labyrinth Of Fallen Angels" (2019 Lion Music -Finland) και την έκπληξη που προκάλεσε το single "Turn Around"  που βρέθηκε στην κορυφή των αυστραλιανών ραδιοφωνικών charts.

Αλλά τα πιο σημαντικά νέα για το συγκρότημα και τον ήχο του, είναι η έλευση του κιθαρίστα Giacomo Anselmi από τους Goblin Rebirth, που θεωρείται από τους καλύτερους κιθαρίστες στην Ιταλία και που σίγουρα δίνει νέα φρεσκάδα και όψη στις συνθέσεις του συγκροτήματος, εισάγοντας μια ανανεωμένη ενέργεια Rock και Prog.

Το νέο CD (που βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής) θα χαρακτηρίζεται από μελαγχολικούς σκοτεινούς γοτθικούς ήχους, εμποτισμένους με πλήκτρα Prog και με ορχηστρικά χαρακτηριστικά που δείχνουν πώς η μπάντα θέλει έντονα να είναι αυθεντική σε σύγκριση με το κλασικό gothic στυλ, επίσης δίνοντας ένα pop ηχόχρωμα στα τραγούδια τους και με ιδιαίτερη προσοχή στις Prog ενορχηστρώσεις με folk στοιχεία.

«Ετοιμάζουμε το τρίτο CD που θα έχει σαν κεντρική ιδέα τις θεωρίες του Δαρβίνου και την επακόλουθη άρνηση του συνεργάτη του Wallace» - επιβεβαιώνει ο μπασίστας τους Marco Monetini και επίσης ηγέτης της μπάντας Umbro / Laziale, «αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει concept μόνο στους στίχους, αλά και μουσικό ... κάτι που θα είναι πολύ κοντά στον ήχο των Pink Floyd, Banco, Genesis και Yes ... αλλά σαν δομή και μουσικές επιρροές, θα έχει ειδικά αναφορές στους Porcupine Tree, Ayreon, Fates Warning και Dream Theater ... εν συντομία, πάντα θα ηχούμε gothic και folk, αλλά με περισσότερα prog και σκοτεινά στοιχεία,  στη διάθεση και στις ενορχηστρώσεις των διαφόρων τραγουδιών ".
Το συγκρότημα αναμένει την κυκλοφορία του νέου concept άλμπουμ, από το τέλος του 2020 έως τις αρχές του 2021.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------


Μουσική, φωτογραφία και πολλά άλλα στο online Press Kit της μπάντας  https://sites.google.com/view/elysiumepk/home


Για οποιαδήποτε πληροφορία – Press και booking, επικοινωνήστε με την Angels PR Music Promotion:

Μάριαν Νικολάου

Τηλέφωνο: 6989264494

Emailmarianic1@windowslive.com

Επίσημη σελίδα στο facebook:

https://www.facebook.com/angelsprmusicpromotion/

 

https://www.facebook.com/elysiumgothic

https://www.instagram.com/elysium.band.gothic/

https://www.twitter.com/Elysiumband1

https://www.youtube.com/channel/UCVKF7wbSElJsW90yH6qTkNQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου